5 ville dilemmas, med Siv Meyer. Kjent fra bl.a. Ex on the Beach. - Jeg ville jo helst ikke giftet meg med en kriminell, men tanken på å aldri se en gutt igjen klarer jeg ikke.

Siv er aktuell med ny TV serie «Ex and the City», mer om hva hennes planer og hva hun ønsker å bruke tiden på kommer på slutten av artikkelen. Men først, kjør dilemmas!  

5 ville dilemmas. Om du måtte velge..

Gifte deg med med verdens mest sexy kokain smugler, eller bli nonne i et tempel på en øde øy med bare kvinner.

- jeg ville jo helst ikke giftet meg med en kriminell. Men tanken på å aldri å aldri se en gutt igjen klarer jeg ikke.

Du blir verdens mest ettertraktede toppmodell men samtidig dødelig alergisk mot alkohol og all annen form for rus.  Eller du blir verdens mest populære artist men samtidig mister evnen til å nyte noe fra navlen og ned.

- Jeg har festet så mye i det siste så tror jeg hadde hatt godt av en pause. Pluss jeg hater å ha hangover, så hadde vært digg å aldri hatt det igjen.

Du får en toppleilighet rett ved central park new york, mot at du blir live streamet døgnet rundt på YouTube av et filmcrew resten av livet. Eller du får et stranhus i Maldivene og ubegrenset med flybilletter, mot at du frivillig sitter i fengsel i to år.

- Jeg ville faktisk aldri tilbringt tid i fengsel. Men jeg synes at nyc er en litt travel by, og hvis jeg ikke skulle kunne drikke alkohol igjen ville jeg bodd på en øy. Jeg elsker å kunne koble av fra og komme meg vekk fra folk. Så jeg skulle nok kunne ofre litt for friheten man har på en øy.

Stjele 10 mill fra en mafia boss og aldri bli oppdaget, eller vinne 5 mill i lotto?

- jeg ville aldri stjålet, så dette valget var enkelt. Hadde tatt 5 mill.

Å sove i et lite rom med frittgående hårete taranteller? Eller hoppe i fallskjerm naken og lande på et fullsatt Bislett stadion?

- jeg hater edderkopper. Men ville virkelig aldri hoppet i falskjerm naken. Så måtte nok overvunnet edderkoppfrykten.

Hva gleder du deg til i framtiden, og hva prioriterer du tid på i disse dager?

- Det jeg gleder meg mest til er å fullføre bacheloren i juss. Jeg skal også delta i noen spennende tv-program. Jeg liker å være foran kamera, så det blir veldig spennende. I 2020 vil jeg ellers bare fokusere på positivitet. Jeg hadde en del drama sist år, men dette året skal jeg være mer zen.

Følg fantastiske Siv Meyer på instagram

HER @siv.meyer


Husk å følge TAMOTE nettmagasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin