Ann Lipinska. To TV program til høsten. Hvem inspirerer henne?

02.03.2019

Kjent fra Paradise Hotel og Charter feber og hun kommer tilbake i to TV program til høsten. Stilsikre Ann har god kontroll på hva som er hot or not, og hun gleder seg til årets sommermote.

Hvem henter du inspirasjon fra?

Jeg henter helt klart inspirasjon av mine gode venninner Inger Hauge og Charlotte Helm de gir meg mange tips og er utrolig flinke til og ta bilder, ikke minst er de veldig kreative og vi har det alltid gøy sammen.

Hva tror du blir trenden i årets sommer mote?

I årets sommermote tror jeg vi vil se mye av sterke farger og mønstre. Det er blitt inn og skille seg ut, og det er noe jeg liker! Ikke minst er glitter på god vei inn igjen så jeg tror og håper på at mange vil få en glitrende sommer.

Om du skulle designet en kjole selv, hva ville ditt signatur preg være?

Skulle jeg designet min egen kjole ville jeg helt klart laget en feminin kjole i hvitt med silke og gjerne noe små krystaller i midjen det ville mitt signatur preg.

Du er glad i hestelivet, og skriver at du kunne tenke deg å bruke mer tid på det, hva gir hestelivet deg?

Jeg elsker hester og alt det innebærer, jeg har vert aktiv i hestesporten fra en alder på 8 år. Det er mitt fristed og en perfekt måte for meg å skape balanse og ikke mist blir jeg ekstremt lykkelig av å være med hest.


Hva er dine tre favoritt instagram kontoer nå om dagen?

Mine tre favoritt Instagram kontoer er:

melk og honning

Isabellalowengrip

kyliejenner


Instagram: @ann.lipinska
Blogg: https://annlipinska.blogg.no/


Husk å følge TAMOTE på Instagram  https://www.instagram.com/p/Bugdq1GhZOD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet