Beroligende farger og motiv. Bidrar til en lun atmosfære.

01.04.2019

I moderne tid har det tilsynelatende blitt viktig å rekke så mye som mulig i løpet av 24 timer. Tjene til livets opphold, pluss Tesla, Rolex, Hytte på fjellet, båt med flybridge, første klasse og all inclusive. En Solid dose med smart trening, lage en inspirerende og sunn middag, være en særdeles god partner, mor / far, venn, nabo og medmenneske, redde miljøet, kjøre barna på trening og til slutt vise på sosiale medier at man får til alt dette lekende lett. Så kommer neste dag med nye 24 timer..

Noen ganger føles det som hvilepuls og indre ro er en uoppnåelig luksus. Det er lov å senke forventningene såpas at man rekker å puste ut og få tilbake roen og smilet.

Det finnes en del virkemidler for å stresse ned. For eksempel latter, meditasjon, lyden av bølger som ruller mot stranden, skrive ned tankene og gjøre en realitetssjekk, avslappende musikk, gå en rolig tur i skogen. Grønfargen signaliserer ro, likevekt og balanse. Den er naturens egen farge og gir rekreasjon og hvile. Noen fotografier kan også bremse stress og fremme ro med inntrykk som minner om dine egne fine opplevelser.

Det er viktig å prestere på sitt beste. Man lærer mye av å våge seg utenfor komfortsonen. Vi tåler mye, og det er godt å være litt sliten når man skal legge seg på kvelden.

Det er også viktig å ikke akseptere for høyt stressnivå over lang tid. Det er mange fordeler med vår moderne tid, men ikke like mange ble utbrent og møtte veggen for 100 år siden.


Alle disse beroligende bildene kan nå kjøpes for kun 79 kr pr. stk. i den helt nye nettbutikken. Trykk på den blå linken   https://inspirasjontildagen.webnode.com/ 


Teks og foto, Thomas Amdahl https://www.thomasamdahl.com/


For de nyeste artiklene følg https://www.instagram.com/tamote_magasin/