Ble signet til Sony music som 10-åring. Nå er det ekstra gøy med release av ny musikk

Raylee Charlotte Kristiansen er aktuell med sin nye låt " Don`t wanna let it go "

Gratulerer med ny låt ute! Er det litt skummelt med release eller bare gøy? Og hvorfor?

- Tusen takk! Det er kjempemorro å release musikk, og denne gangen ekstra gøy for min del, fordi jeg har valgt å gjøre det uten et selskap i ryggen. Jeg har vært i bransjen i år 11 år, da jeg ble signet til Sony music som 10-åring. Siden den gang har musikken vært en lek og jeg har kunnet hatt konserter med dansere året rundt. Da jeg var rundt 18 år begynte jeg å få egne meninger om ting. Jeg ville skrive på engelsk og ville gjerne jobbe med enda flere produsenter for å være med på hele prosessen fra grunn til ferdig materialet.

Du er også fantastisk flink til å danse. Du skriver på instagram at en av dine favoritt treningsformer er dans. Mange trener for at det i tillegg til helsefordeler også klarner tankene. Trening er for mange en positiv tilstand og gledesrus. Hvorfor er du så glad i akkurat dans?

- For meg er trening en måte jeg får ut min energi på. Jeg er helt avhengig av det enten om det er styrketrening, intervall eller dans. For meg er dans en måte jeg får uttrykt meg på musikalsk, noe jeg ikke får gjort i andre treningsformer. I tilegg er det noe jeg prioriterer sterkt i mine scene show, så dans er en favoritt!

Du går også lekende lett på hendene, hvor langt klarer du gå?

- Jeg har alltid likt å gå på hendene! Hvor langt jeg kan gå er jeg usikker på, jeg tar utfordringen!

Hør den nye låten her: https://tiny.cc/rayleeSpotify

Følg Fantastiske Raylee på instagram https://www.instagram.com/rayleeofficial/

Fotograf bilde nr 1: Cato Ingebrigtsen.


Følg Tamote magasin på instagram for de nyeste artiklene https://www.instagram.com/tamote_magasin/