- Da min lillesøster lå med kreft og likevel arrangerte surprice party på 18-års dagen min. Å vite at hun samlet de få kreftene sine og brukte de på meg er det fineste noen har gjort for meg.

07.10.2019

Om man måler hvor cool en person er ut i fra hvor raskt man blir glad i de, så er denne jenta ice cold. Hun er et sterkt forbilde. Hun har både hodet og humoren på rett plass. Hennes varme smil redder høst kulden. Møt 71° nord deltager og sjarmbombe Thale Myhre.

Hvordan definerer du skjønnhet?

- Det finnes mange vakre ansikter der ute, men det er ikke det som definerer deg som menneske. Det kommer innen ifra. Fra hjertet og hvordan du behandler og ser andre mennesker rundt deg. Det er skjønnhet for meg.

Hva hadde vært anderledes i en perfekt drømmeverden?

- En verden uten ondskap og kreft. I min perfekte drømmeverden hadde søsteren og pappa'n min fortsatt vært her.

Hva det det fineste noen har gjort for deg?

 - Da min lillesøster lå med kreft og likevel arrangerte surprice party på 18-års dagen min. Å vite at hun samlet de få kreftene sine og brukte de på meg er det fineste noen har gjort for meg.

Hva er du mest stolt av?

- At jeg fortsatt står på to bein etter alt jeg har vært igjennom.

Fra TV-suksessen 71° nord på TVNorge. Foto: Matti Bernitz
Fra TV-suksessen 71° nord på TVNorge. Foto: Matti Bernitz

Hva får deg sint?

- Mennesker som må trykke andre ned fordi de ikke har det bra med seg selv. Det er OK å ikke være OK, og det er derfor også OK å gå og få hjelp.

Hvor gal / tøff er en gjennomsnittlig 71° nord deltaker?

- Gale nok til å bli med på det greiene der. Jeg trodde de tøffeste gutta var de som løftet de tyngste vektene på treningssenteret. Der tok jeg rimelig feil.

Hva står på ønskelisten?

- Å få være med på «Skal vi danse?»!

Hva har du lært fra tidligere kjærlighets forhold?

- At mennesker som er forelsket kan bli helt gale, og det er derfor viktig å lære seg å skille mellom det og respekt. Jeg har også lært at forelskelse går over. Det handler om å finne en du kan dele en hverdag med som respekterer deg for den du er og dine behov. Og aldri, ALDRI, glem hva du er verdt!

Hva er det rareste du har overhørt?

- Jeg overhører tankene mine hver dag, hehe, og der er det mye rart.

Om du kunne hatt hovedrollen i en film, hvilken film hadde du valgt?

- Åh, det er mange, men det er en film som fanget hjertet mitt som 10-åring; nemlig «Titanic». Og det er uaktuelt å være en annen skuespiller enn den som får kysse unge Leonardo Dicaprio!

Når føler du deg mest vakker?

- Når jeg gråter. Å være menneskelig er noe av det vakreste som finnes. Og når jeg er naken, spesielt ute i naturen.

Hvem er ditt stilikon?

- Jeg har hatt flere opp gjennom årene, blant annet Rihanna, Mamma og Marylin Monroe men det jeg elsker med klær er at man kan gjøre seg selv til sitt eget stilikon. Stil er en måte å uttrykke seg på, og det er nok grunnen til at jeg kan gå fra den sorte sofistikerte høyhalseren med Balenciaga hælene til en oversized hoodie med Air Jordan.

Hva er ditt hemmelige talent?

- At jeg kan synge og være skuespiller. Ikke mange vet at jeg har spilt i musikal.


Følg Fantastiske Thale Myhre på instagram

HER @thalemyhre93


Følg TAMOTE magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin Annonsørinnhold