Unikt og utenfor boksen men fortsatt relevant.

Norges beste digitale skapere, hvilke fellestrekk har de? Stilsikker som et bevoktet bankhvelv, møt Maria Wos.

Hva mener du det viktigste med selve content creating prosessen for å sikre interessen til følgere?

- For min del er det viktigste å planlegge innholdet som skal legges ut både i story og i feeden. Det bør ha en sammenheng med hverandre slik at følgerne mine først får en forsmak i story på hva som senere kommer i feed. Jeg liker å være kreativ og prøve å tenke nytt hver gang jeg legger ut noe på instagram.

Når du tenker på Norges beste digitale skapere, hvilke fellestrekk har de?

- Det som fanger min oppmerksomhet hos de norske digitale skaperne er at de tenker unikt og utenfor boksen men fortsatt holder seg relevante.

Hvem er din all time favoritt digitale skaper?

Det er et veldig vanskelig spørsmål da jeg har så mange favoritter. Men hvis jeg skal si en norsk influencer så liker jeg veldig godt @nnennaechem

Litt om Maria Wos.

- Jeg er snart 24 år gammel utdannet sykepleier. Jeg har hele livet blitt fortalt at jeg ikke er redd for å skille meg ut eller prøve noe nytt, spesielt i motefronten.

Moteinteressen har alltid vært en del av livet mitt, men den ble ordentlig vekket da jeg var i Paris under fashion week.Fashion week i Paris var som en fjern drøm som kom i oppfyllelse. Dette var liksom det «de store» er med på. Etter Paris fikk jeg selvtillit igjen til å tørre å skille meg ut og ta på noe som kanskje ikke enhver person hadde tatt på.

Jeg bestemte meg også for å bli ordentlig aktiv på instagram, da jeg fikk mye engasjement etter Paris.Drømmene videre er å fortsette å utvikle meg og tenke nytt innenfor mote. Jeg har også lyst å delta på flere moteuker rundt om i verden, drømmen er vel New York en gang i fremtiden.