Den hotteste og mest delikate fargen i år er beige eller nude, absolutt en favorittfarge.

Våren er endelig her. Energien stiger når du ser årets første sommerfugl og knoppene spirer. På tide å henge de varme vinterjakkene bakerst i skapet. Thea A Karlsen deler sine tanker om trendene for vår og sommer 2019.

Hva er de hotteste fargene man må gå med denne sommeren?

- Den hotteste og mest delikate fargen i år er beige eller nude, absolutt en favorittfarge. Neon, pastell farger og dyremønster er også veldig i vinden i vår/sommer, men jeg personlig er veldig glad i beige og litt mønstrete plagg. Neon vil være ute av moten om ikke så lenge og da har du klesplagg i skapet som du nesten ikke vil bruke etterpå, mens beige kan du bruke i flere år og som er lett å kombinere med andre plagg.

Hvilket outfit er alltid en hit på fest?

- Jeg er ikke den personen som går mye i kjoler på fest, er mer buksemenneske om jeg kan si det slik. Jeg er veldig glad i et litt røft, men gjennomført antrekk. Pene Cargo-bukser med en posete skjorte eller crop top er mitt i blinken for meg, men kan gjerne gå i en skinnbukse eller dressbukse med noen kule sko til også. Jeg liker det veldig enkelt for så å legge til detaljer som ringer og smykker. Det enkleste er som oftes det beste.

Hva er ditt favoritt sminketrisk når du er i ekstra godt humør og du føler deg litt vågal?

- Hver dag kan jeg endre sminkelooken. Det lille ekstra jeg kan gjøre er vinged eyeliner, og påføre litt mer av alt som blush, highlighter osv. Et must i sminkepungen er solpudder, brynsgele og mascara.

Hva er solbrille trenden nå som man drar igang utekafé sesongen fult?

- Det er spesielt 3 trender du ikke kommer foruten og det er solbriller med farget glass. Disse er i alle forskjellige former som smale, brede og store. Briller med brede rammer og spisse kanter er også veldig i vinden. Sist men ikke minst så har sykkelbrillene kommet for fult tilbake, noe jeg aldri hadde gått med selv.

Vinteren har mange fine sider men våren er alltid velkommen. Unn deg noe godt i glasset på uteservering med havutsikt, piknik i parken, strandvolleyball, båttur med bading, solseng med musikk i ørene og kos deg med sommermoten.

For mer inspirasjon følg Thea A Karlsen på instagram https://www.instagram.com/theaakarlsen

Blogg https://www.theaakarlsen.no/


For de nyeste artiklene, husk å følge Tamote magasin på instagram https://www.instagram.com/tamote_magasin