Triana Iglesias - Det er en fantastisk følelse når man treffer noen som lærer deg ubetinget kjærlighet

Hva er vakkert? De aller fleste er enige om solnedganger, panoramautsikt fra fjelltopper, nærbilde av gepard med de karakteristiske sorte linjene under øynene, stilfull design og Triana Iglesias.

Som en mørkhåret og spennende Marilyn Monroe dukker hun opp på tv og i magasiner og plutselig sitter seerne fast i et blikk som oppleves i sakte film.

Nå er hun aktuell med sin første låt som på noen få dager allerede har en halv million streams på Spotify. Coverlåten heter "Bailando" og er laget i samarbeid med LOKE.

Hvem inspirerer deg, og hva er det beste med å drive med musikk?

- Jeg blir inspirert av alle de flotte og talentfulle menneskene jeg er så heldig å ha rundt meg.  Jeg finner også inspirasjon i natur og omgivelser. Og i følelser. Å få drive med musikk er først og fremst nå - for meg - mest en morsom ting som vi gjør på gøy, for å få folk til å kose seg og danse. Men musikk generelt er en helt magisk måte å uttrykke seg på.

Hvis man er en av de virkelig heldige, så får man kjenne på den største genuine gledesrusen som er mulig å oppdrive som menneske, en stormende forelskelse som sitter så dypt at det nesten gjør vondt. Man forstår at det faktisk er ekte. Det der spesielle som gjør at alle heier på kjærligheten i eventyrene. Kan du fortelle litt om hva de følelsene gjør med deg?

- For meg så handler det mye om å elske seg selv, når man gjør det kan man også elske andre 100% Jeg lærer så mye Om meg selv gjennom Mikael og han speiler meg på mange måter. Han er min beste venn, lærer og partner. Det er en fantastisk følelse når man treffer noen som lærer deg ubetinget kjærlighet.


Følg fantastiske, the one and only, Triana Iglesias på instagram https://www.instagram.com/trianaiglesias/


Hør den nye låten her https://open.spotify.com/track/1Y617dDa17x35bOnYCC7T6?si=z2_HjEU5TSCzQ6zhcRpQFw


Sjekk ut Trianas nettbutikk https://trianaiglesias.shop/Følg Tamote magasin på Instagram https://www.instagram.com/tamote_magasin/