Drømmer du om New York? Reisefeber for en kommende tur dit? Eller savner du byen?

08.10.2019

Norsk fotograf, blogger og globetrotter Anne Marthe Widvey deler sine fantastiske, karakteristiske bilder og forteller om sin tur til the big apple.

Hva er dine anbefalinger rundt transport og overnatting?

- Planlegg reisen. Bo i nærheten av det du vil se og oppleve, og ikke bry deg for mye om å bo fancy. Hoteller i New York er dyrt, og man bruker jo som oftes kun hoteller til å sove på..

- Det finnes både undergrunnstasjon, buss, tog, taxi og uber. Det er alltid mye trafikk, og det tar faktisk som regel kortere til å gå. Pakk gode sko og gå så mye du kan, lei bysykkel eller ta undergrunnen.

Hva er dine absolutte høydepunkter?

- Høydepunktene for New York turen min denne gang var definitivt det å fly i helikopter over storbyen og få oppleve Friends 25 years pop-up museum.

Hva er dine tanker om mat og drikke?

- Jeg spiser plante basert/vegansk og drikker ikke alkohol. I New York var dette ingen problem da det finnes så mange veganske restauranter å velge mellom.

Hvordan angriper man shoppingen?

- Jeg shoppet dessverre ikke i New York, og vil ikke anbefale noen å gjøre det heller. Mye folk og lange køer. Bruk heller ferietiden på kule pop-up museum, konserter, musikaler og mer!

Hva med New York overasket deg mest?

- Det som alltid overrasker meg mest, er vell hvor travel byen er og ikke minst hvor stor den er. Det er noe jeg alltid glemmer ut.

Følg fantastiske Anne Marthe Widvey på instagram

HER @widvey

Se hennes lekre blogg

HER amwidvey.com

Følg TAMOTE magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin


Annonsørinnhold