Det er sykt hvordan jeg slipper alle tanker og får et adrenalinkick

06.03.2019

0 til 100 på ca. 5 sekunder. Vilde Rysjedal Bildøy trives godt på to hjul.

Når våren endelig kommer, det er helg, fint vær og du tar på mc dressen for første gang på lenge, hva føler du da?

Et ord: lykkelig. Det er sykt hvordan jeg slipper alle tanker og bare får et adrenalinkick. Det er virkelig ingen andre ting som får meg til å føle meg mer fri og tilstedeværende i øyeblikket som jeg er akkurat da. Da jeg startet å kjøre hadde jeg en Ktm duke 125 2015 modell, men etter man har hatt lett mc lappen i 2 år kan man oppgradere til mellomtung uten oppkjøring. Det var det jeg gjorde sammen med kjæresten min og nå har jeg en Ktm duke 390 2018 modell. (I hvit).

Hvorfor MC?

Ja, det var et godt spørsmål! Jeg har aldri vært noe super interessert i motorsykler eller motorsport. Men en dag spurte pappa meg om jeg hadde lyst til å ta lett mc lappen, og uten å egentlig tenke meg om svarte jeg ja. Pappa har selv kjørt sykkel hele livet, så det var nok grunnen til at han ville at jeg også skulle ta den. I tillegg bor vi ganske så langt ute på landet, uten noe spesielt bra bussforbindelser og da var mc et lettere alternativ. Det ble da til at vi dro rett på mc-butikkene og plutselig hadde jeg kjøpt både sykkel og kjøreklær. Og da var det ingen vei tilbake. Men det anger jeg ikke et sekund på. 

Jeg har fått flere venner med motorsykkel og det gjør opplevelsen mye bedre. Søsteren min har  tatt lappen så ser virkelig frem til å kjøre mer med henne også. I tillegg til store deler av pappa sin familie.

Etter hvert som instagrammen min har vokst får jeg flere og flere spørsmål om både sykkelen og kjøreklærene mine. Noe som jeg synes er veldig koselig. Folk vil vite hva jeg tenke om deres sykler osv. Men for å være ærlig vet jeg svært lite om mc generelt. Håper det er lov å skylde på at jeg er jente og derfor ikke er så motorinteresserte som de fleste gutter som holder på med det samme. Hahahh. Mine interesser ligger for det meste i kjøringen og følelsene jeg får av det.

For mer av Vilde og hennes fartsfylte liv og spektakulære bilder følg henne på instagram: @vilde.rb


Husk å følge Tamote på instagram for de siste innleggene.