- Etter å ha opplevd krig og mye elendighet, så har de kommet seg gjennom det. Og de er så varme og kjærlige mot alle rundt seg.

De som slipper guarden helt ned og legger fasaden til side dobler sin sjarme og troverdighet. Møt den slående vakre it jenta Ajna Grozdanic som våger å svare oppriktig på spørsmål som: Når gråt du sist og hvorfor. Hva er det flaueste du har opplevd. Hva mener du er den egentlige meningen med livet, og mye mer. Pluss mange godbiter fra garderoben.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

Jeg personlig inspireres av street wiben, men liker alle type stiler. Jeg liker å finne min egen look, som kan skille seg litt ut fra andre type lookes. Blir også veldig inspirert av den gammeldagse looken.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

Det må nok være jakker. Jeg elsker å tilføre en blazer eller en kul jakke til et antrekk.

Hva er ditt hemmelige talent?

Pappa ønsket seg en gutt, så har spilt mye fotball som liten. Men så kom broren min og da ble de mer obsessed med fotball enn meg. Så har vel noen skjulte talenter innen fotball.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

Alt i silke. Syns brune toner er veldig fint, så måtte vært plagg i silke med beige/brune toner.

Hva er det mest romantiske du har opplevd?

Jeg er ganske lite romantisk av meg, men må nok være at jeg har fått roser på døra. Men det gjør meg mest ukofertabel.

Hvem er ditt forbilde?

Mitt forbilde må nok være min kjære pappa, og generelt familien min. Etter å ha opplevd krig og mye elendighet så har de kommet seg gjennom det. Og at de er så varme og kjærlige mot alle rundt seg.

 Hva er den egentlige meningen med livet?

Meningen med livet for meg er å leve livet akkurat som man selv vil. Ingen andre skal kunne fortelle deg hva du skal gjøre. Om du vil noe, så gjør det uansett hva folk mener.

Hva var det flaueste du opplevde på ungdomsskolen?

Det tror jeg må være den gangen jeg og noen venninner fikk så latterkrampe at jeg tisset på meg. Det værste med dette var at jeg hadde en lang vei å gå hjem fra skolen, så den var jeg ikke så heldig med. Men det skaper gode minner da. Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

@emrata  @matildadjerf  @naomianwerr

Når gråt du sist, og hvorfor?

Da jeg skulle dra hjem fra Bosnia, fordi det er trist å dra fra familie og venner når man ikke er helt sikker på når man ser hverandre igjen.


For mer inspirasjon, følg fantastiske Ajna Grozdanic HER


Følg TAMOTE magasin på instagram HER


Husk å legge til www.tamote.net på forsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende framover.


Kan du fortelle kort om disse outfit'ene? Merker, ca pris og hva du liker med de?

Nummer 1 Genser: Bikbok - 299. Liker den fordi den er basic, og kan brukes til mange outfits.

Nummer 2 Kjole: Nelly - 349. Liker den for den er i silke. Det er en kjole som er deilig å ha på og kan styles opp og ned. Sko: Nelly - 499. Passer til alt med tanke på at de er nøytrale.

Nummer 3 Top: Bikbok - 199. Hvit top er alltid passende. Også denne har detaljer på armene, som gjør det fint å style det sånn jeg har gjort på dette bilde. Eller med en basic bukse. Skjørt: Gina Tricot - 299. Liker lommedetaljene, gjør det litt ekstra. Også er det beige, noe jeg elsker.Sko: Nelly - 499. De er stilige og gode å gå i, også gjør det meg litt høyre, hehe.

Nummer 4 Jakke: Zara - 399. Jakka har de unike biker detaljene, som gjør antrekket blir mer rocka. Hoodie: Carlings - 299. En hvit hoodie er noe som passer til nesten alt. Om man vil chille i den eller bruke den til en slikt antrekk som jeg har gjort her. Bukse: Bikbok - 599. Liker spesielt formen på buksen, at det er litt boyfriend stil, og at det ser ut som den er klippet opp nede.Sko: Dr. Martins - 2299. Dr. Martins er en av mine favoritt sko. Jeg liker de med høy såle, for de gjør at jeg får litt høyde.Veske: Zara - 299. Liker den for du kan ha den rundt livet og over skuldra. Den er nøytral, som gjør den kan passe til det meste.

Nummer 5 Genser: Bikbok - 299. Liker fargen, og at den er tettsittende. Det at den har glidelås gjør at man kan velge hvordan man ønsker å ha den til ulike lookes. Bukse: Bikbok - 499. Liker at den har glidelås på siden, og stoffet på buksa.Veske: Gina tricot - 399. Den er nøytral og stor i størrelsen. Den gjør at jeg kan ha alle mulige ting jeg trenger i veska, og passer til det meste.Sko: HM - 499. Liker looken på de, og at de er behagelige å gå i. De har en spesiell form, noe jeg liker.

Nummer 6 Top: Zara - 299. Den har en off shoulder, noe som gir looken litt ekstra. Kan bare ta en bukse til, og føle meg pynta - noe jeg har gjort her.Belte: Berskha - 199. Liker det for det er svart, og har en biker look. Bukse: Bikbok - 499. Buksa er i silkestoff, noe jeg elsker. Den er behagelig, men samtidig fin til ulike antrekk.

Nummer 7 Dress: Naked - 1098 (jakke: 599, bukse 499). Fargen på denne dressen gjør den litt mer spesiell. Liker også detaljene, og snittet på dressen.Veske: Gina tricot - 299. Fargen på denne veska gjør at den kan piffe opp ulike antrekk, og har en perfekt størrelse. Sko: naked - 399. De er basic, med høy såle. De kan brukes til nesten alle type antrekk.


Lytt til yndlingsboken din hvor du vil, når du vil.

Med BookBeat du kan du lytte til ne nyeste bøkene hjemme, på tur eller hvor enn det passer deg.

Enten du ønsker å fordype deg i spennende thrillere, få inspirasjon av biografier eller har en kjærlighet for historie, har BookBeat noe for deg.

Du kan prøve BookBeat gratis i 30 dager og du kan avslutte ditt abonnement når som helst.

Finn din neste bok HER