Etter at hun landet sin første store kampanje for L'Oréal, har hun jobbet med mange av de største internasjonalt

18.07.2019

Norske Eline Syrdalen er i dag modell, skribent og skuespiller. Hun ble oppdaget som 17-åring, flyttet til Paris og har i sener tid jobbet med internasjonale kunder som Guess, Vogue.it, Brides Magazine, Zara, Pinko Italia, Idan Cohen og Zalando for å nevne noen. Hun bor nå mellom New York og Oslo.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Venninnene mine påstår at jeg har 100 forskjellige stiler. Jeg går ikke for sesong mote, eller hva som er in akkurat nå. Jeg kler meg i det jeg syns er kult og går som regel for komfort. Stilen min er preget av årstiden og dagsformen, men innerst inne føler jeg meg litt som en native American. Har alltid latt meg inspirere av hippies og indianere. Back to the roots. Blir mye løse bohoo plagg om sommeren. Ettersom jeg er mye på reiserfot, er det ofte jeg heller pimper stilen med smykker og tilbehør.

Blir mye å drasse med seg overalt. Jeg prøver også å være mer bevist på shopping fronten, ikke så mye bruk kast som tidligere, heller invistere i tidløse kvalitetsplagg.

Kan du fortelle kort om disse outfit'ene? Merker, ca pris og hva du liker med de?

- Jeg har faktisk ikke ett favoritt merke, eller favoritt designer. Jeg kan overraskende lite om mote, designere osv til å være i bransjen. Jeg er heldig som får en del klær osv på jobb, og utenom blir det en del vintage og småkjøp på Zara. Men har akkurat oppdaget ett nytt australsk merke jeg jobbet for i NYC. Shona Joy. De lager samme type klær som Zimmermann, så må kanskje invistere i en ny sommerkjole derfra til sen sommeren. Bohemske løse og komfy plagg slår aldri feil på sommeren.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Det må være noen sølvsmykker jeg kjøpte på marked i Marrakech

Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

- Hmm, blir inspirert av Radical Broccoli jentene, til å leve mer miljø bevist.

https://www.instagram.com/radicalbroccoli/

@mallyandthemoon  sine natur og reise bilder,

https://www.instagram.com/mallyandthemoon/

 og den danske bloggeren @michaelatheibel, som også er en god venninne. Jeg elsker bildene hennes og blir inspirert av stilen hennes.

https://www.instagram.com/michaelatheibel/

Legger du mest vekt på trender eller personlig stil?

- Personelig stil, jeg følger ikle alltid sesong trenden. Alle kan kjøpe seg til god stil. God stil for meg er de som tenker annerledes og kan mikse dyrt og billig.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Elsker egentlig å synge, men aldri hatt baller nok til å synge foran andre. Blir for det meste i dusjen eller i bilen. tror jeg slo fra meg den popstar drømmen samtidig som Britney mista det, haha.


For mer inspirasjon, følg jordnære og vidunderlige Eline Syrdalen på instagram

https://www.instagram.com/elinesyrdalen/

Se også hennes stilfulle nettside BY ELINE. Velformulerte ekte innblikk i hennes liv, og med mange fantastiske bilder helt i ypperste verdensklasse.

https://www.elinesyrdalen.com/


Følg Tamote magasin på Instagram for de nyeste artiklene

https://www.instagram.com/tamote_magasin/

Husk å legg til www.tamote.net på startsiden av mobilen og nettbrettet