- Etterhvert ville Post Malone gå videre på neste nachspill, så han inviterte meg og 3 andre kompiser hjem til der han bodde

07.06.2019

Sophie Sjåstad. Tidligere paradise hotel deltaker, tre låter på spotify, og spennende It-girl på Instagram med over 33 000 følgere. Ikke et vondt ord om strikking og sjakk som fritidsaktivitet, men nachspill med legende og verdensberømt artist Post Malone har noe mer punch når man skal gå i gjennom minnene på gamlehjemmet.

Her deler hun litt om sin personlig stil og inspirasjon. Men først, litt om natten med Selveste Post Malone.

Jeg festet med post malone i fjor. Han kom på afterpartyet på Stavern å satt seg vedsiden av meg og gjengen min. Etterhvert ville han gå videre på neste nachspill så han inviterte meg og 3 andre kompiser av meg hjem til der han bodde. Vi satt ute hele natten å drakk rødvin mens han var dj. Han spilte nesten bare westlife og backstreetboys. Vi sang, det var tropenatt, sinnsykt chill stemning, å alle bare slappet av å koste seg. Vi var ikke hjemme i hytten før nærmere kl 09. Han er virkelig en laidback og hyggelig type. Sinnsykt høflig og. Det var en litt sånn surrealistisk kveld på en måte. Han ga oss alle en klem når vi dro, sa det var hyggelig at vi ville joine. Tror nok det var mer hyggelig for oss for å si det sånn.


- Jeg føler min stil er så mye forskjellig, jeg kler meg ofte utifra humør og hvordan jeg føler meg.
Jeg kan både være elegant, leken, sporty og litt rocka i stilen. Noen dager kan jeg føle meg sinnnsykt fresh i bare ett helt enkelt treningssett, og andre dager kan jeg føle meg skikkelig kjip i en fin kjole. Så alt med dagsformen. De jeg henter mest inspirasjon fra er Rihanna, Cardi b og Kylie Jenner, jeg sitter ofte å bare ser på bilder av de så googler jeg meg frem
til klær og outfits utifra det.

Jeg ender som oftest med å kjøpe klær fra nelly, prettylittlethings, fashionnova og også ebay! Det grønne settet jeg har på ene bildet er fra ebay, og kostet 100 kr haha! Kreativt! Jeg er nok den personen som ankommer en fest å ingen vet, eller egentlig kan tenke seg hva jeg har på meg. Jeg elsker å skille meg ut og trivest best i klær jeg vet ingen andre har på seg, da er jeg 100% soph.


Følg fantastiske Sophie på Instagram

https://www.instagram.com/sophievag/Følg Tamote magasin på Instagram, så får du med deg de nyeste artiklene

  https://www.instagram.com/tamote_magasin/