- Før bestemoren min dro til himmelen hadde hun på seg en kjole på sykehuset, og det er det vakreste og fineste jeg har i klesskapet mitt.

06.10.2019

En beauty så fengslende at dine lunger glemmer å puste når hun ser deg i øynene. Møt fenomenet og IT girl Parva Rogha.

Hva er det villeste du har i garderoben?

- Oooo, vennene mine liker å kalle meg for bubblegum fordi jeg veldig ofte går med store rosa klær. Så jeg vil nok si at alt jeg har som er rosa, kombinert sammen, makes de villeste outfittene.

Hva ville du aldri gått med?

- Jeg vil aldri si at jeg ikke hadde gått med noe spesifikt, fordi jeg ender alltid opp med å elske alt uansett. Jeg synes stilen til en person blir mye fetere når den har på noe helt uforventet. Det var en periode hvor jeg sa at jeg aldri skulle kjøpe store plattform sko, og nå er det eneste jeg bruker store balenciaga og buffalo sko.

Hva står på ønskelisten?

- Jeg har lyst til å kjøpe hele balenciaga butikken. Uten tvil.

Hva får deg sint?

- Det er ikke ofte jeg blir sur, MEN men let me tell you, når folk dropper planer i siste liten. Tenk du har fikset håret ditt, sminket deg og all that, så skal de bare ditche deg? Nahhh

Hvordan definerer du skjønnhet?

- Skjønnhet handler om så mye mer enn bare utseende. Om du har et sykt fint utseende, men oppfører deg som dritt, så blir du uattraktiv med engang. Derfor er «langvarig» skjønnhet for meg en persons oppførsel og personlighet.

Hva er det rareste du har overhørt?

- Jeg vet ikke om det tells heelt, men jeg og venninnen min var på vei ut av døra, også stopper hun med helt brått opp og hvisker til meg at jeg skal se rett frem. Og der hadde to nydelige mennesker sex i boden vår, og de var så snille at de lot døra være åpen så vi fikk litt å se på.

Hva det det fineste noen har gjort for deg?

- Jeg er så ekstremt takknemlig for å ha de sykeste vennene rundt meg som gjør de sykeste tingene for meg. Og samtidig har jeg verdens kuleste fam som støtter meg heletiden. Så jeg vil si at det fineste noen har gjort for meg, er at alle mine nære støtter meg og motiverer meg hver eneste dag. Det er drit viktig.

Hva er din mest irriterende uvane?

Jeg må lære meg å rydde. Jeg faktisk kaster fra meg alt som om noen skal plukke det opp etter meg. Mamma er en engel og pleier å gjøre det, men nå er det nok tenker jeg hver gang.

Hva har du lært fra tidligere kjærlighets forhold?

Begge partene må elske seg selv før de kan elske hverandre. VELDIG klishe, men super sant.

Hva er du mest stolt av?

Jeg er sykt stolt over at jeg, bitte lille jeg, har klart å overkomme alt av frykt og satset på det jeg elsker mest. Og nå gjør jeg ting som jeg bare drømte om før. Jeg er også veldig stolt over mamma, pappa, søsteren min og mine bestevenner, fordi de er alle super sterke og jeg har aldri sett dem med noe annet enn et svært smil på munnen.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

- Før bestemoren min dro til himmelen hadde hun på seg en kjole på sykehuset, og det er det vakreste og fineste jeg har i klesskapet mitt.

Når føler du deg mest vakker?

- Jeg skal være helt ærlig. Så ærlig som man kan være. Jeg føler meg mest vakker når crushet mitt svarer på historiene mine. Vi alle vet den lille deilige følelsen vi får.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Søsteren min hevder at jeg er flink til å lese folk og hva de tenker, så jeg skal late som om det er mitt hemmelig talent for nå.

Hvem er ditt stilikon?

- Jeg har ingen spesifikk stilikon, jeg er typen som tar litt fra alle. Men jeg ville nok sagt at jeg får mest inspirasjon fra gutter, og veldig ofte jenter som går med et stramt klesplagg på topp også noe stort og baggy som underdel.


Følg fantastiske Parva Rogha på instagram

HER @pararogha


Følg TAMOTE magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasinAnnonsørinnhold