Forskerne vurderer å bytte ut lykkepillen med plakater av hennes smittende smil.

Hun har SÅ mye glimt i øyet at om hun smiler til deg, så er det umulig å ha en dårlig dag. Møt it jenta Petra Henriette. Litt om festival`glede, stil, mote og livet. " Bare se for deg at alt er på stell i livet, men på ett blunk så ligger du i fosterstilling, hører på «how to save a life» av Frey og higer etter luft, fordi du gråter så mye. Livet er hardt og vanskelig men også helt fantastisk og euphorisk".

Om du hadde fått frie tøyler og kunne arrange din helt egen sommer festival, hvor skulle den vært, hvilket tema, og hvem skulle ha stått for musikken?

- Jeg forelsket meg helt sinnsykt i kadetten. Jeg var der i sommer for første gang og syns det var en sinnsykt kul festival med bra musikk. Jeg syns også konseptet til afropunk festivalen er kul, original og får frem ett godt budskap. Så en typ blanding av kadetten og afropunk.

Tema for festivalen skulle «Get out of your comfortzone», det er festival - kle deg ut, vær crazy, gå med ting du ellers ikke ville gått med. Ikke sleng på deg Ola shorts, hvit t-skjorte og glitter i ansiktet... Slå deg løøøøs. Haha - du kommer ikke inn om du går «basic». Neida, joda ;)

Jeg ville hatt den slik at jeg kommer meg enkelt hjem, hehe. Litt økonomisk må man være vel. Jeg har aldri vært der men kan se for meg at det kunne vært kult å hatt den på Ekebergsletta for der er det vel ganske stort (?).

Hmm hvertfall noe innenfor Soul, hiphop and RNB og deephouse. Det er jo så mange bra artister der ute både store og små men de jeg hvertfall vil skal spille på denne festivalen er: Beyonce, Solange Knowles, Chris Brown, Sean Kingston, Kid Cudi, Arif, Unge Ferrari, Post Malone, The Weekend, Nao, Russ, Craig David, Travis Scott, Swaee Lee, Cesinando, Karpe Diem, Fisher, ZHU, Shiba San, Yaej, Black Loops, CamelPhat, John Mayer, Labrinth, Koffee, the lumineers, jp cooper, tom odel, kodaline, ed sheeran, daugther, masego. Kunne ramset opp fler men ja her er «noen» hehe..

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- jeg er glad i å ha noe som skiller seg ut. Som bare BÆM. Hvis jeg f.eks. Har på ett sort antrekk så må jeg ha noe med sterke farger: sko, berret, hatt, veske, masse smykker osv. Også liker jeg å skille meg ut og ikke være som alle andre. Ha mitt lille preg liksom. Også liker jeg å matche ting. Har jeg orange hatt, har jeg noe annet orange på meg osv.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

Smykker og ringer helt klart!!! Jeg ELSKER det helt sykt mye. Du ser meg aldri uten en ring eller ett halskjede.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Vet ikke om det er ett talent - men er sykt kreativ når det kommer matlaging. Hvis jeg ikke har så mye ingredienser klarer jeg alltid å lage noe sykt digg.

Eller så har jeg lært meg å ta backflip :)

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

- STERKE farger. Jeg elsker farger spesielt Orange.

Hvem er ditt forbilde?

Beyonce Knowles, Jada Pinket Smith og min kjære mor.

Hva er meningen med livet?

- Det finnes ingen fasit svar på sette men jeg tror at meningen er at du selv må finne DIN mening med livet.

Du blir født i denne verden uten mål og mening. Du vokser, du får venner, du lærer å kjenne deg selv, du lærer å kjenne andre, du finner dine veier og gå, du finner dine verdier og holdninger, du endrer dine verdier og holdninger, du mister venner - med andre ord så du forandrer og utvikler du deg hele tiden. Så jeg tror at på ett tidspunkt i livet så vil du kjenne på at det du gjør i livet er riktig for deg. Du blomstrer, du har funnet ut hvem du er og har slått deg til ro med det.

Når gråt du sist, og hvorfor?

- 7. August - haha veldig spesifikt.

Uten og gå for mye inn på det så generelt livet. Livet er så grusomt skjørt, vakkert og uforutsigbart. Bare se for deg at alt er på stell i livet, men på ett blunk så ligger du i fosterstilling, hører på «how to save a life» av Frey og higer etter luft, fordi du gråter så mye. Livet er hardt og vanskelig men også helt fantastisk og euphorisk. Når dumme ting skjer i livet føles det ut som at ingenting går din vei, at du er ubrukelig, og når gode ting skjer lever du på en sky og er helt uslåelig. Men som en venninne av meg sa en gang: «ingenting varer, alt er bare midlertidig» er du lei deg går det over, er du glad går det også over. Men sånn er livet. Det er helt jævlig men også helt fantastisk. Så hvis du gråter eller er lei deg noen gang tenk på at det går over, det er bare midlertidig. Og hvis ikke den ene tingen hadde skjedd ville kanskje noe annet verre ha skjedd.

Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

Endlesslyloveclub

chey_maya

dandanjonesFor mer inspirasjon, følg fantastiske Petra Henriette på instagram HER


Følg TAMOTE magasin på instagram HER og sikre deg de nyeste artiklene.


Husk å legge www.tamote.net til på forsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende framover!


Kan du fortelle kort om disse outfit'ene? Merker, ca pris og hva du liker med de?

1.

T-skjorte: Gina tricot 148kr

Bikini: en butikk i Bordeaux

Bukse: Bikbok 199kr

Buckethatt: ebay 50kr

Digger dette antrekket her fordi buksen jeg har på meg er sånn chillebukse som jeg bruker hver søndag og som sagt så bruker jeg kun klær som er comfy. Så spicet jeg det oppe en hullete frynse t-skjorte som er sånn 6 år gammel - med en blå bikini under for å få litt farger. Og som du ser masse smykker og ringer. Jeg bryter regelen med å ikke blande gull og sølv - wupsii. Også går jeg forresten veldig ofte med krystaller for god energi.


2.

Kjole: Na-kd, vet ikke hvor mye den koster

Sko: Kari Island, tror de kostet sånn 800kr

Ganske enkelt og sommerlig. Bruker sjeldent blå klær men den passet så fint til meg sa venninner så jeg bare måtte ta den haha. Her ser du også at den street looken kommer inn for heg kunne valgt litt mer feminine sko, men gikk heller for sneakers.

Og som du kan se i alle bildene så har jeg alltid på meg smykker, ringer og noen farger som skiller seg ut.


3.

Hatt: eBay haha til sånn 50kr

Kjole: vintage butikk i Amsterdam, husker ikke hvor mye den kostet

Jakke: urban outfitters i den recycle seksjonen i London, tror den kostet sånn 350kr

Sko: calvin klein jeans 1200-1500 ca.

Sokker: Nike

Jeg digger fargekombinasjoner og være litt sånn BÆM. Og det var jeg jo her med orange, gul, grønn og blå. Jeg har blitt litt mer street i stilen og syns det er sykt deilig med baggy klær men samtidig se feminin ut.


4.

Genser: husker ikke, har klippet den opp selv og satt på chains

Bukse: weekday 600kr

Jeg syns dette antrekket er ganske kult fordi det er ganske fint men samtidig tøft, kult og rocka!


5.

Hele settet er laget av min venninne Mona Blanchard. (Ikke skoene). Hun gikk på Esmod og er kjempe flink - sjekk henne ut på insta! Anyways. Jeg elsker dette settet og noe jeg absolutt ville gått med selv. Elsker den 90-talls til 00-talls stilen! Jeg følte meg litt som Missy Elliot!


6.

Biker shorts: Monki 169kr

Body: Zara, 199kr

Sokker: Nike

Sko: calvin klein jeans 1200-1500kr

Bucket hat: eBay 50kr

Ganske enkelt og cleant outfit, men spicet opp med grønne og orange farger for å få et mer fargerikt uttrykk og ikke så kjedelig.


Beautycos - en av Norges største utvalg av profesjonelle hårprodukter, hudpleieprodukter, parfymer og sminke - bare mye billigere.

Finn ut mer HER