Gjør det beste med tiden som er tildelt deg.

07.04.2020
Bilde fra TV2, Idol 2020
Bilde fra TV2, Idol 2020

Hun befinner seg midt i det store Idol eventyret. 15 år gammel og er like modig som den aller største løven i Serengeti. Møt Mari Eriksen Bølla.

Bilde fra TV2, Idol 2020
Bilde fra TV2, Idol 2020

En ting er å gå ut på en stor scene og komme seg helskinnet igjennom en framføring, men det virker som du har en trygghet, kontroll og selvtillit som lar deg overgå forventningene slik at dommere og tv seere blir helt blåst av banen. Hva fokuserer du på for å nå den flytsonen?

- jeg pleier som regel å bare tenke at alt vil gå bra så lenge jeg beholder roen, jeg liker å tenke at nerver osv vil ikke hjelpe noen ting. Gjør det beste med tiden som er tildelt deg, det er et utrykk jeg har lært oppigjennom. Jeg har nerver men prøver så godt jeg kan å holde de i sjakk.


Dette videoklippet fra Idol Norge på You Tube er pr. i dag sett over 43 000 ganger.


Hvordan har det seg at du designer og syr egne klær?

- Jeg liker veldig godt å lage noe som er eget, noe som jeg kanskje har fått inspirasjon til å lage fra andre artister eller bare noe jeg designer og lager selv bare med et bilde jeg får i hodet.

Bilde fra TV2, Idol 2020
Bilde fra TV2, Idol 2020

Du har erfaring med å synge foran et levende publikum, hvordan opplever du at publikum ikke får være i idol salen grunnet coronavirus situasjonen?

- Jeg synes selvsagt det er trist å ikke få ha publikum, men jeg synes at det er viktig å forholde oss til at akkurat nå er situasjonen sånn og at det er sånn denne sesongen av idol må bli. Det er viktig å ta forhåndsregler når det gjelder dette viruset.

Foto: Steinbru Photography
Foto: Steinbru Photography


Følg TAMOTE Magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene gratis.