Hun er to ganger svensk mester og har tatt 6 svenske rekorder. Hva er hun laget av?

13.03.2019

Nellie Miettinen konkurrerer 63 kg klassen. - Jag innehar just nu det svenska juniorrekordet på 165kg, men jag tror och hoppas att det blir ändring på det i vår när nya juniorer ska slåss om det! 

Svensk mester og mange rekorder, hva er din drivkraft og motivasjon?

- Min drivkraft och motivation grundar sig i att jag helt enkelt brinner för det. Mitt driv till styrkelyft eller träning i överlag är lika naturligt och självklart som att ta ett andetag. Det behövs för att jag ska må bra, för att det är en del av mig. Jag finner ro, jag finner spänning, jag finner trygghet och jag finner hem i gymmet bland stänger och vikter. Där har jag min safeground, där jag kan vara den jag är och göra det jag älskar. Det är svårt att sätta fingret på det, men jag antar att det grundar sig främst i att jag verkligen älskar det jag gör.

Hva er din rekord i markløft?

- Mitt personliga rekord i marklyft är 167,5kg, som jag tog nu i början av året på serien. Jag innehar just nu det svenska juniorrekordet på 165kg, men jag tror och hoppas att det blir ändring på det i vår när nya juniorer ska slåss om det!

Utenom trening, hva er det som alltid får deg til å smile?

- Förutom träning och det självklara som min sambo och hund, så är det bakning och matlagning som jag brinner för. Jag tycker verkligen om att experimentera i köket, sedan älskar jag att äta också så det faller sig rätt naturligt haha.

Hva er dine tre favoritt instagram kontoer nå for tiden?

- Tre favorit instagramkonton just nu är Ackimacki, Tiaclair1 och Matborgen. Inspirationskällor till träning och mat.Følg vår sterke søster videre og la deg inspirere på instagram @nelliemiettinen


Husk å følge Tamote magasin på instagram for de nyeste artiklene