Hva er det neste på ønskelisten?

18.12.2020

Den beste og den rareste trenden. Bli bedre kjent med fantastiske Celestina Andreassen.

Hvem er du i form av klesstil og tilbehør?

- Jeg er definitivt den feminine. Jeg er veldig glad i det klassiske, men gjerne med en ekstra elegant touch. Tilbehør er også en viktig del av mine antrekk, så med noen classy cateye solbriller, rosegull smykker, en flott veske og, på vinteren, noen gode hansker, og mitt antrekk er komplett.

Hvem/hva blir du mest inspirert av i motebildet når du shopper?

- Jeg blir inspirert av veldig mye forskjellig, men skal jeg nevne noen personer vil jeg si en moderne utgave av Audrey Hepbrun og Grace Kelly. Ellers blir jeg også veldig inspirert av filmer og serier, og moteprofiler og modeller jeg følger på Instagram.

Hva er ditt beste plagg/tilbehør kjøp noensinne?

- Defintivt min Burberry trench coat, en veldig dyr investering, men passer virkelig til alt, og er noe jeg kommer til å kunne bruke i mange år fremover.

Hva er det neste på ønskelisten?

- En Classic flap Chanel veske kommer nok alltid til å stå øverst på ønskelisten, men for øyeblikket har jeg øyene mine på en Dolce and Gabbana sicily bag, og et par Tom Ford solbriller.

Hva er den beste trenden du noen gang har opplevd?

Puffermer! Jeg virkelig elsker det, det gir en utrolig feminin og «regal» touch til jakker og gensere som ellers kan være ganske kjedelige.

Hvilken trend er den rareste som noen gang har eksistert?

Det første jeg kan tenke på er fanny packs. Det er en trend jeg ikke helt kan forstå meg på, og er virkelig ikke min greie.

Hva er ditt aller beste råd til hyggelig fritidssyssel eller aktivitet som er en skikkelig humør løfter i disse dager?

- For noen dager siden lagde jeg og kjæresten min et pepperkakehus sammen. Vi designet det selv, tegnet opp delene på bakepapir osv. Vi hadde også kjøpt masse godteri dekorasjoner på matbutikken. Vi brukte en hel dag på å fullføre pepperkakehuset, og jeg må virkelig si det er noe av det koseligste jeg har gjort i år!

En perfekt måte å teste kreativiteten, som samtidig er utrolig gøy! Anbefales virkelig nå som de fleste har mye tid til overs hjemme! Sett på julemusikk, så gir det også masse ekstra julestemning.

Sikre deg de nyeste artiklene helt gratis,

Følg TAMOTE Magasin på instagram HER