Hva skjer når tydelig supertalent, imponerende arbeidsmoral og hjertelig sjel møtes i samme kropp og sinn? Hun vant Nordic Artist of the year 2019.

Møt Fantastiske Sarina Nexie. Kreativ, hardtarbeidende med et overbevisende talent som hun videreutvikler hver dag.

Gratulerer så mye med Nordic artist of the year 2019. Hva tenker du når så mange legger merke til, og setter pris på ditt talent og din arbeidskapasitet?

- Tusen takk! Jeg synes det er utrolig rart å bli lagt merke til for kunsten min, da det har vært målet mitt i flere år å oppnå nettopp dette. Føles uvirkelig, egentlig! Forhåpentligvis vil dette føre til en langvarig karriere for meg.

Hvordan er overgangen fra å tegne / male på et ark eller lerretet til å bruke sin egen hud og sminke, via et speil? Hvor mange timer må til for at det blir naturlig og intuitivt?

- Personlig var det en ganske naturlig overgang da jeg har vært aktiv med å tegne i mange år før jeg først tok opp en sminkebørste, men det tar absolutt en del tilvenning. Føler man blir bedre for hver dag, så om det er noe man virkelig brenner for er det bare å legge inn så mange timer som mulig - så fort som mulig.

Du er flink til å løfte fram andre, og skryter ofte av de du opplever som inspirasjonskilder. Hvorfor er det viktig?

- Så hyggelig observasjon! Å skrive hvem som er inspirasjonen er ekstremt viktig, spesielt i kreative yrker. Det å komme på unike konsepter og ideer er ekstremt vanskelig nå til dags med tanke på antall content creators, så det står hjertet mitt nært å gi alle «credit where it's due».

Om du hadde midler og tid til å gjøre et hvilket som helst drømme prosjekt, hva ville du gjort?

- Spennende spørsmål! Jeg tror jeg hadde skapt noe stort som handler om de fire elementene; jord, ild, vann og vind, med store hodepynt og parykker som er spesialtilpasset hver av lookene. Forhåpentligvis er dette noe som kan skje en gang i fremtiden.

Hva er ditt beste tips til de som ønsker å bli enda bedre på makeup?

- Mitt beste tips til dem som ønsker å bli bedre på makeup er å øve! Øv til armene faller av, hehe. Også selvfølgelig å ikke bry seg om hva andre synes om deg, gjør det som gjør deg selv glad og ikke gi opp om du blir møtt med negativitet. Viktig å også huske at din vei i livet aldri er lik andres, og det er derfor viktig å aldri sammenligne seg selv med andre.

Hva gleder du deg til i framtiden?

- I fremtiden gleder jeg meg til å (forhåpentligvis) se personlig utvikling på det jeg driver med, men også å se dem rundt meg utvikle seg. Det er et så utrolig spennende miljø fylt av inspirerende mennesker, og jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden bringer.

For mer inspirasjon følg Sarina Nexie på instagram

HER @sarinanexie

Husk å følge TAMOTE nettmagasin på instagram å sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin