Hva var det flaueste du opplevde på ungdomsskolen? - Åh denne er lett! Jeg husker veldig godt da jeg var på jentedoen også trodde jeg at jeg var alene der så jeg drev og...

21.08.2019

Multitalentet Kristina Teig Bergstrøm Sjarmerer Tamote magasin med nye låter på spotify og en klesstil på høyde med kald champagne À la jordbær dyppet i flytende sjokolade med havutsikt.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

 - Jeg personlig elsker «bosslady» looken. Jeg er veldig glad i å se elegant ut med en maskulin twist. Det som inspirerer stilen min er sterke og selvstendige kvinner.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Belter!! Jeg bruker belte i midjen på nesten alt jeg har på, det gjør utrolig mye med en look.

Har du ett plagg du ikke kan leve uten?

- Sorte strømper! Jeg kan lett leve uten undertøy så lenge jeg har strømper i skapet mitt, haha!

Hva er ditt hemmelige talent?

Bortsett fra å skrive sangtekster og synge (som ikke er så hemmelig lenger.) Så kan jeg faktisk ta backflip på trampoline, suprise! Regner med at det ikke er så mange av dere som vet eller kunne sett for seg, men det har jeg kunnet siden jeg var 13, Still goin strong!

 
Dilemma:

1. Få 3 millioner kroner, men du du får aldri mer tilgang til noen form for sosiale medier.


2. Eller få 300.000 nye følgere over natten på instagram, og fritt fram med alle sosiale medier som vanlig.

- Å leve uten sosiale medier kan være utrolig deilig, prøver på dette ofte da det er sunt for psyken! Men å legge mobilen helt fra seg i 2019 tror jeg nesten blir umulig, desverre. Så det blir alternativ nr.2, så lenge dette er ekte følgere som engasjerer seg for det jeg poster.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

- Crocs med hel! - Bare tuller. Jeg ville valgt silke spesielt i naturfarger og pastellfarger. Bukser, topper og jakker. Altså en look hvor alt er i silke! Det hadde jeg elsket, og det er så deilig å ha på! Tenk om trenden hadde vært å gå ut døra med silkepysjen og litt tilbehør, gud som jeg hadde kost meg.

Hvem er ditt forbilde?

- Jeg tror faktisk det er delt førsteplass mellom Mormor og Mamma. Begge to er utrolig sterke og takler alt uansett hvor tøft det måtte være. Det er de to som står meg nærmest og som jeg kan fortelle alt til uten jugdement.


Hva er det dårligste og beste sjekketrikset noen har prøvd på deg?

- Dårligste: Jeg var på utested med et par venniner, så kom det en gutt bort til meg og spurte om jeg ville gå bort å prate med han som satt i sofaen i hjørnet, fordi han synes jeg var søt. (Han turte ikke å gå bort til meg antakeligvis.) Jeg ble litt stum og visste ikke helt hva jeg skulle si, så jeg prøvde forsiktig å avvise. Uff, ubehagelig situasjon! Dette er helt innafor når man er 10 år og sjenert. (selv jeg brukte denne «teknikken» på barneskolen.) Men når man bikker 20 årene så begynner denne metoden å funke dårlig vil jeg si.

Beste: Jeg synes det er så vanskelig å komme på et spesifikt sjekketriks som noen har brukt på meg. Men jeg er generelt veldig glad i når gutter er litt tøffe og direkte, men på en «classy» måte selvsagt. Å bruke en pickup line kan faktisk funke som en «icebreaker» men da må den være veldig bra og humoristisk!

Hva var det flaueste du opplevde på ungdomsskolen?

 Åh denne er lett! Jeg har selvfølgelig opplevd mye flaut opp igjennom, men jeg husker veldig godt da jeg var på jentedoen også trodde jeg at jeg var alene der så jeg drev og danset foran speilet med hodetelefoner mens jeg sang for full hals! (Dette gjør jeg fortsatt nesten hver dag, men hjemme under tryggere omstendigheter.) Plutselig kom det to andre jenter ut fra doen og så veldig rart på meg. Jeg skvatt skikkelig og ble helt rød husker jeg, ups!

 Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

@mewsha @sahara_ray @dandanjones


Følg fantastiske Kristina Teig Bergstrøm på Instagram HER


Hør låten "Borderline" på spotify HER


Følg TAMOTE magasin på Instagram HER


Husk å legge www.tamote.magasin til på forsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende fremover.

1. Dette er en av mine favoritt antrekk! Maskulin dressjakke er desidert min favoritt trend i år. Igjen, belte i midjen funker alltid.
Veske - Zara 200,-Briller - zalando 200,-Sko - ellery 5000,-

2. Ja til Cowgirl boots! Elsker disse bootsene. Jeg kjøpe de på en vintagebutikk på løkka, unike og trendy. Det jeg liker med denne outfiten er miksen av forskjellige mønstre.
Sko - vintage 200,- Skjørt -brandy meville 250,-Tote - Kepaza 350 ,-Topp - Ganni

3. Elsker lagene her, hvorfor ikke bruke to forskjellige ytterjakker oppå hverandre? yes, please.
Sort jakke - Zara 1000,-Rutete jakke - Vintage 500,-Topp - honey punch 600,-Hatt -lindex 200,-

4. Denne toppen er en av mine favoritter i klesskapet mitt. Grønnfargen er så fin. Her har jeg brukt en sort vest over toppen.
Topp - Zara 600,-

5. Jeg har faktisk to av disse toppene, en i sort og en i hvit. Elsker de! Elsker kombinasjonen av rød og hvit sammen.
Briller - Joom 70,-Leppetift - Urban decay 200,- Topp - butikk i New york 200,- Bh - Victorias secret 400,-

6. Snakeprint! Også en av mine favoritter i år. Elsker naturfargene her, beige og brun er så fint!
Jakke - H&M 500,-Veske - Zara 400,-Sko - Butikk i New York 1000,-

7. Jeg er blitt veldig glad i print og liker å mikse både print og farger. Igjen, elsker naturfarger. Gjerne topp antrekket med a pop of colour!
Skjørt - Monki 300,- Veske - Tise 150,-Belte - missguided 200,- Jakke - Zara 1000,-

8. Dette er et av mine favoritt bilder! Tatt i 2016 - men fortsatt profilbildet mitt på Insta.Jeg er veldig glad i det lille ekstra og har selvfølgelig tatt litt glitter her og der. Denne kjolen ser man ikke så godt her, men det er en kopi av den kjente kjolen som både Paris Hilton og kendall brukte på bursdagen sin. Dødsfin!


Beautycos - en av Norges største utvalg av profesjonelle hårprodukter, hudpleieprodukter, parfymer og sminke - bare mye billigere  Finn ut mer her