«If you want to know where your heart is, look to where your mind goes when it wanders»

17.09.2019

Hyggelig gjensyn med sjarmerende og brutalt profesjonelle Emma Noor, kjent fra Idol og MGPjr som gleder seg til å dele sitt nye album med oss.

lineowrenfotografi
lineowrenfotografi

Du jobber med en plate og skal gi ut en låt i løpet av dette året. Hva kan vi forvente oss av dette albumet?

- Jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvilken av låtene jeg vil gi ut først, men det som går igjen i dem er at de er i sjangeren pop/soul. Jeg er veldig spent på hvordan de vil bli tatt imot, men gleder meg også.

fotominner.net
fotominner.net

Hvilken sang eller artist digger du, men synes det er litt flaut å innrømme?

- Jeg liker flere artister, men en jeg ikke pleier å nevne at jeg hører på er Justin Bieber

Hva er det med selve kunstformen musikk som du faller for?

-Det jeg faller for når det gjelder musikk er de øyeblikkene som gir meg gåsehud, det kan være innlevelsen til den som synger, stemmen, teksten, melodien eller stemningen. Av og til så passer bare alt helt perfekt sammen.

Hvorfor vil du anbefale andre å melde seg på tv sendte sangkonkurranser?

- Jeg har ingen formeninger om at andre burde melde seg på TV sendte konkurranser, men jeg er for at man skal følge drømmene sine. Om det er på den ene eller den andre måten har ikke noe å si. Og det er jo som regel en risiko man bør tenke gjennom før man hiver seg uti noe.

På den andre siden så er det utenfor komfortsonen magien skjer. Og etter idol hadde jeg mange gode minner og andre opplevelser eg skulle ønske at eg hadde taklet på en annen måte, men eg prøver å ta med meg de gode minnene videre, og selvfølgelig prøve å lære litt av de andre opplevelsene.

Hva er den ene tingen du skulle ønske du kunne gå tilbake i tiden å gjøre annerledes?

- Det er selvfølgelig ting jeg som sagt skulle likt å gjort annerledes, men jeg prøver å tenke at man gjør så godt man kan og man blir bare bitter av å angre. Dette hjelper meg ofte. Jeg prøver ikke å glemme, men bare å akseptere det.

Hva er det beste rådet du har fått noen gang?

-Jeg er heldig å har mange gode folk rundt meg som gir meg kloke tips. Det ene jeg kommer på akkurat nå er : «If you want to know where your heart is, look to where your mind goes when it Wanders» dette sitatet fikk jeg til bursdagen min av ei veldig god venninne som kjenner meg godt. Det henger innrammet på rommet mitt over senga.

Hva er du mest stolt av?

- Jeg er mest stolt av vennene mine og familien min.

Hvilket øyeblikk i ditt liv har definert deg mest?

- De øyeblikkene i mitt liv som har definert meg mest er gjerne Idol og MGPjr. Slike ting henger igjen etter at de er ferdige også og jeg tenker mye på det. Det er også mennesker eg har møtt, blitt venn med og lært av underveis.@nina_carlsen_photo
@nina_carlsen_photo

Følg fantastiske Emma Noor på instagram HER


Følg TAMOTE magasin på instagram HER


Husk å legge www.tamote.net til på forsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende framover!


Kanskje du også vil like artikkelen om Lise Gartland fra Idol, les den HER


På Truestory.no kan du bestille og booke opplevelser og opplevelsesgaver.

TrueStorys sitt mål er å skape en ramme hvor mennesker møtes for å finne, dele og skape opplevelser til dem selv eller for andre.

Truestory har samlet alle hundrevis av opplevelser - både fra den urbane Oslo til det fjerne fjellriket Lofoten. Så om du har smaken for gourmet i Stavanger, adrenalinkick på Voss, spadager i Oslo eller har lyst til å ta på safari i Lofoten, er det med garanti en opplevelse der ute som venter på deg.

TrueStory vil ta opplevelsene til nye høyder, og vil ta deg med på annerledes lufteturer som aldri glemmes!

Finn ut mer HER