Hva skal til for å bli en god influencer?

David Bearhill og Thea Myren har allerede tilsammen ca 24.000 følgere på Instagram og mange spennende samarbeid. Det er ikke tilfeldigheter som gjør at de lykkes så godt.

Hva skal til for å bli en god influencer?

En god influencer definerer vi som en som byr på sine kvaliteter og er ekte med følgerne sine. Selve ordet influencer betyr jo at man er inspirerede overfor andre, og at man er en person som viser både sine sterke og svake sider.

Hva tenker dere om merkevarebygging?

Når det gjelder merkevarebygging må ma aldri takke ja til alt som kommer fora deg. Du Burde takke ja til de du liker personlig, det er det du vil ta med videre til følgerne dine, så om du jobber innenfor kategorien «Stil og klær» burde du ikke begynne å promotere for matlagnings produkter til følgerne dine. Kvalitet i merker er viktig. Vi ser an situasjonen før vi takker ja eller nei. Vi liker å samarbeide med merker som vi vet våre følgere vil like.

Hva er den viktigste markedsføringen?

Den viktigaste markedsføringen er arbeidet / cotentet du produserer. Det er tekstene og personligheten du prøver å få ut til folk, og det er viktig å ha et godt forhold med følgerne dine.

Hvilket ansvar har man som influencer?

Ansvaret man har som influencer er viktig å ta hensyn til. Har du mange følgere, er det ikke så smart å oppfordre til å gjøre mindre smarte ting. Hva du definerer som mindre smart er jo opp til hver enkelt, men vi lar hvertfall være å legge ut ting vi vet kan få negative konsekvenser.

Hva bør man ikke gjøre som influencer?

Det man ikke skal gjøre so influencer er å gå i mot regler eller betingelser. Har du et samarbeid, vis hensyn og respekt til din samarbeidspartner. Man får som regel noen ord skrevet som man skal eller ikke skal gjøre, det er viktig å følge dem!

Hva er mest spennende med å være influenser?

Det som er mest spennende med å være influenser er alle de morsomme minnene vi skaper sammen med folk. Gleden å spenningen av å produsere nye bilder på nye steder, og at vi har mulighetene til å inspirere livene til andre folk på enn god måte.

Hvordan har dere blitt så flinke, så raskt?

Hardt arbeid. Simpelt og greit. Du må være villig til å være ute å ta bilder flere timer om dagen, redigere og sende mails hver dag. Det finnes ingen shortcuts.


Følg de talentfulle og hardtarbeidende David og Thea på instagram.

@davidbearhill 

Nettside: https://davidbearhill.bigcartel.com/

@theamyren


Bilde nr 3 av Thea er fotografert av Maja Moan. Og Øyenbrynene er fikset av @skinandbrows.no


Ikke gå glipp av de nyeste artiklene. Følg Tamote på Instagram

https://www.instagram.com/p/Bu1wqR5BKZa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet