Jeg foretrekker en garderobe hvor jeg kan kombinere feminint og maskulint. Med en slik garderobe har jeg så mange muligheter til å kle meg etter humøret.

Det fine med hel ved er at den er ekte og bunnsolid. Møt Gitte Olsen Leine

Hun er 22 år gammel og kommer fra Gausdal i Gudbrandsdalen. For tiden går hun sisteåret på en bachelor i interiørarkitektur på Westerdals. Ønsket er å ta en master og bli interiørarkitekt. Interiør, design og mote står høyt på listen hennes over interesser. Hun elsker å være kreativ, og uttrykke seg gjennom både kles- og interiørstil.

Hvem er du i form av klesstil og tilbehør?

- Jeg føler meg ekstra bra når jeg kan gå i komfortable klær. Jeg er stadig på utkikk etter plagg som sitter fint, men som jeg kan leve i. Tilbehøret er prikken over i'en for antrekket. Jeg er spesielt glad i skinnvesker og gullsmykker. Dette gir en liten edge. Jeg investerer gjerne litt ekstra i tidløse produkter som dette.

Jeg foretrekker en garderobe hvor jeg kan kombinere feminint og maskulint. Med en slik garderobe har jeg så mange muligheter til å kle meg etter humøret. Jeg har sjeldent en visjon bak antrekkene mine, og tar det litt på sparket. Dette skaper den mest genuine stilen for meg.

Hvem/hva blir du mest inspirert av i motebildet når du shopper?

- Jeg synes danskene ligger noen skritt foran oss, og jeg kan bli ekstra inspirert når jeg er i København. På shopping kjøper jeg kun det som skriker «meg», men jeg er nok mer påvirket av andre enn jeg selv ønsker å tenke. Menneskene rundt meg er inspirasjonskilder, spesielt på sosiale medier.

Hva er ditt beste plagg/tilbehør kjøp noensinne?

- Smykkene mine er jeg spesielt glad i, jeg synes de gir det lille ekstra til ethvert antrekk. Hvis jeg måtte velge, er et par chunky øreringer i gull min go-to. Jeg går sjeldent ut uten.

Hva er det neste på ønskelisten?

- Jeg er for tiden på utkikk etter den perfekte dunjakken. Å finne en varm nok kåpe har jeg gitt opp. Jeg gleder meg til å finne en lang, god og oversized jakke å pakke meg inn i til vinteren.

Hva er den beste trenden du noen gang har opplevd?

- Sensommeren og høstens vest-trend har vært som en åpenbaring for meg. Jeg elsker layering, men det kan bli varmt på sommerhalvåret. Vesten er den perfekte måten å skape et kult og praktisk antrekk. I tillegg er det perfekt på høsten når en tykk genser blir for varmt.

Hvilken trend er den rareste som noen gang har eksistert?

- Det må nok være miniatyr veske. Med tanke på hvor mye jeg trenger plass til fungerer trenden veldig dårlig for meg. Veldig søtt, men det må være praktisk i tilegg, hehe.

Sikre deg de nyeste artiklene,

Følg TAMOTE Magasin på instagram HER