5 ville dilemmas, med tv personlighet og artist Charlotte Helm - Jeg hadde uten å nøle valgt å hoppe i fallskjerm naken og lande på en fullsatt bislett stadion.

Hun er kjent fra blant annet Paradise Hotel og Charterfeber. Artistnavn CHARLIE, skriver egen musikk og hun er modig nok til å bli med på TAMOTE`s helt nye: 5 ville dilemmas!

Mer om hva Charlotte gleder seg til i 2020, hva hun bruker tiden på og hva hun vil dele med dere leserne kommer til slutt i artikkelen, men først, kjør dilemmas!


5 ville dilemmas. Om du måtte velge..

Gifte deg med verdens mest sexy kokain smugler, eller bli nonne i et tempel på en øde øy med bare kvinner?

- Giftet meg med verdens mest sexy kokain smugler. Jeg hadde blitt gal med bare kvinner på en øde øy tror jeg. Og anyways, hvor galt hadde det vært med verdens mest sexy kokain smugler tenker jeg da.

Du blir verdens mest ettertraktede toppmodell, men samtidig dødelig allergisk mot alkohol og all annen form for rus. Eller du blir verdens mest populære artist, men samtidig mistet evnen til å nyte noe fra navlen og ned?

- Tror jeg må gå for verdens mest populære artist men miste evnen til å nyte fra navlen og nedover. Hadde ikke orket å være modell, og hvertfall ikke uten et glass rødt i ny og ne.

Du får en toppleilighet rett ved Central Park New York, mot at du blir live streamet døgnet rundt på youtube av et filmcrew resten av livet. Eller du får et strandhus i maldivene og ubegrenset med flybiletter, mot at du frivillig sitter i fengsel i 2 år.

- Definitivt strandhus i maldivene med ubegrenset flybiletter mot å sitte i fengsel i 2 år. Kanskje jeg får være med min sexye kokain smugler i tillegg til at fengslene er nice i Norge? win- win! (neida, joda)

Stjele 10 mill fra en mafia boss og aldri bli oppdaget, eller vinne 5 mill i lotto.

- Velger jeg stjeling nå blir jeg jo super kriminell her haha! Ville vunnet 5 mill i lotto, valgmulighet nummer en hørtes ut som too much work.

Å sove i et lite rom med frittgående hårete tarantell edderkopper, eller hoppe i fallskjerm naken og lande på en fullsatt Bislett stadion.

- Edderkopper er mitt all time VERSTE mareritt, hadde uten å nøle valgt hoppe i fallskjerm naken og lande på en fullsatt bislett stadio. Pluss hey, all PR er god PR sier de.


Hva ønsker du å dele med leserne av TAMOTE nettmagasin?

- Må jo såklart begynne med å si godt nyttår! Har alltid likt starten på nye år, føler alltid at jeg har så mye kreativitet og energi i starten av et nytt år, dette året skal jeg fokusere hundre prosent på musikk og jeg gleder meg SÅ mye til å få gitt ut nye singler.

Er det en ting jeg skal ta videre dette året så er det "don´t settle for less" er man ikke fornøyd med noe, ja da må man bare jobbe på til man blir fornøyd, du velger selv hva du vil gjøre og hvordan du vil livet ditt skal se ut.

Du kan gjøre akuratt hva du har lyst til, og det som er så fint er jo også at det aldri er forsent til å endre på noe. Alle kan få et nytt kapittel.

Hva gleder du deg mest til i framtiden? Og hva prioriterer du tid på i disse dager?

- Gleder meg så ekstremt mye til å gi ut musikk igjen, og nå med en litt mer personlig vri, der jeg får skrive om akuratt det jeg har lyst til. I tilegg blir det muligens litt tv- innspillinger der man ser meg på skjermen i år også.

De siste månedene har det blitt ekstremt viktig for meg å ta vare på seg selv og psykisk helse. Jeg bruker mye tid på å finne roen i meg selv. Livet går i opp og nedturer hele tiden, og om man ikke jobber med seg selv konstant, og heller styrer unna, kan desverre nedturen slå deg i fleisen og være ekstremt vanskelig og komme seg ut av.


Følg fantastiske Charlotte Helm på instagram

HER @charlottehelm


Husk å følge TAMOTE nettmagasin på instagram for å sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin