Jorun Stiansens 4 viktige tips for et gladere liv.

11.05.2019

Den folkekjære gledessprederen Jorun Stiansen har mange talent. Fantastisk sanger, danser, flink med mat og trening. Samtidig er hun reflektert, tøff og ærlig. Hun har også en spennende Youtube kanal hvor du våger å ta store temaer og ekte følelser på strak arm. Som alltid med glimt i øyet, sjarmerende Vennesla dialekt og fin humor.

Du har tidligere sakt at oftest så kan du bestemme deg for at du skal ha en bra dag, så får du en bra dag. Hva er dine mest effektive virkemidler for å fokusere på mulighetene, og unngå "gruble fellen"?

- Helt ifra så lenge jeg kan huske så har min Pappa alltid lært meg å fokusere på muligheter fremfor problemer. Det var lettere sagt enn gjort, men med årene så har det sakte men sikkert manifestert seg for meg. Pappa ville alltid at jeg skulle glede meg over at glasset med brus var fremdeles halvfullt og glede meg over det, og se bort ifra at det var halvtomt
Mine viktigste tips for å ha det bra med seg selv er:

1. Å alltid omringe seg med mennesker som vil løfte deg opp, og ikke dra deg ned. Vær sammen med folk som inspirerer deg og som gleder deg og som får deg til å VILLE yte det lille ekstra.

2. Gi deg selv TID. Tid til å bare være. Tid til å kose seg, hygge seg, le og bare gjøre hyggelige ting for seg selv. TØR å gi deg selv tid til å ta vare på deg selv.

3. Ta vare på kroppen innenifra med nok søvn, prøve å ikke straffe kroppen med stress og holde ett balansert sunt kosthold. Fysisk aktivitet er også alfa omega.

4. Bevisstgjøring i hverdagen. Det finnes både problemer og ikke-problemer. Jeg kan velge å fokusere på det som er tungt og vanskelig eller småproblemer, eller jeg kan prøve å lete etter noe positivt i hverdagen. Å finne motivasjon og fokus i noe som gleder deg å gjøre vil få deg til å klare å fokusere oftere på de gode tingene fremfor de ikke-gode tingene.

For mer inspirasjon, følg fantastiske Jorun Stiansen på Instagram https://www.instagram.com/jorunstian/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC3jXJamQqd6t4jdl_qmFlhQ


For de nyeste artiklene, følg Tamote magasin på Instagram https://www.instagram.com/jorunstian/