- kanskje lære å ta mer ansvar for hvordan man selv har det, istedenfor å skylde på alle rundt seg. Når alt kommer til alt, så er det jo bare du som kan endre på hvordan du føler og oppfatter ting.

20.09.2019

Raus og ærlig, hun er som kakao og pledd om høsten, veldig lett å like. Møt sjarmerende Sofie Caroline Nilsen. 

Hva er ditt hemmelige talent?

- Jeg har vel egentlig ingen hemmelige talenter, men jeg er veldig hardtarbeidene. Jeg er ganske sikker på at det vil gi meg mange gode muligheter i fremtiden.

Hva synes du vi som mennesker kunne vi ha løst på en bedre måte i disse dager?

- Det er veldig mye, men om jeg skulle dra frem en ting så er det kanskje å lære å ta mer ansvar for hvordan man selv har det, istedenfor å skylde på alle rundt seg. Når alt kommer til alt, så er det jo bare du som kan endre på hvordan du føler og oppfatter ting.

Hvem er ditt forbilde?

- Mamma, uten tvil. Hun har klart seg alene som trebarnsmor, i tillegg til at hun har klart å være der for barna 100% gjennom hele oppveksten. Hun er en ekte hverdagshelt.

I hvilke situasjoner blir du stolt av menneskeheten?

- Når vi ser menneskene rundt oss, aksepterer at vi er forskjellige og heier på hverandre.

Hva var det flaueste du opplevde på ungdomsskolen?

- Da jeg vokste opp var det en del press om å ha mye penger, noe vi ikke hadde. Jeg synes derfor det var kjempeflaut at vi ikke fikk flatskjerm TV samtidig som alle andre. Trist, men sant.

Hva er den egentlige meningen med livet?

- Jeg tror at meningen med livet er å tørre å følge drømmene sine. Vi har fått et liv, og det er nå vi har muligheten til å gjøre akkurat det vi vil. Jeg tror også at det er viktig å være et medmenneske, og ta vare på de rundt seg.

Hva er det mest romantiske du har opplevd?

- Jeg er egentlig ikke spesielt romantisk av meg, så jeg må si noe så normalt som at jeg setter pris på en digg middag og en god samtale.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Jeg føler ikke at jeg har en bestemt stil, men at jeg går mer i det jeg liker. Det kan være alt fra store hettegensere og joggebukser til kjempefine kjoler.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- YSL vesken min. Den har den perfekt størrelsen, og kan være med over alt.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

Godt spørsmål, det hadde vel heller blitt en oppfordring til at alle skal tørre å gå med de klærne de selv ønsker og føler seg komfortabel i. Ikke være redd for å skille seg ut eller å gå andre veier.

Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

Fanny Lyckman, Lexi Wood og Angelica Blick.


Følg fantastiske sjarmerende Sofie Caroline Nilsen på instagram HER


Følg TAMOTE magasin på instagram HER


Kan du fortelle kort om disse outfit'ene? Merker, ca pris og hva du liker med de?

Outfit nr 1, 3 og 5 er fra BeginngBoutiqe, og jeg betalte vel i overkant av 4000 for alt. Jeg synes det er veldig moro å gå all in på festival, og det var akkurat det jeg gjorde. Jeg henter mye inspirasjon fra USA

Outfit nr 2 er bare en helt casual jakke fra Hummel. Jeg valgte å gå litt mer nøytralt kledd på denne festivalen da jeg gikk så all in med håret.

Outfit nr 4 Vet jeg heller ikke hvor er fra, men jeg ønsket å ha på meg en lang hvit kjole da vi skulle ut i ørkenen for at jeg har sett det på Instagram, og ble veldig inspirert av det.


hayu gir deg alle dine favoritt reality TV programmer, samlet på ett sted!
Hvordan fungerer det?

Alle program lanseres samme dag som USA, og du får hele 4 uker gratis prøve med det samme du melder deg inn hos hayu. Når du har hayu har du alt samlet på ett sted og du får i tillegg eksklusive klipp.

Få tilgang til de nyeste episodene av blant annet:
- Keeping up with the Kardashians
- The Real Housewives of Beverly Hills
- #RichKids of Beverly Hills
- Made in Chelsea
- Top Chef
- Million Dollar Listing New York
- Aprés Ski
...og mange flere!

Finn ut mer HER