Kristine Saltvold. Om nye sjanser i livet, kjærligheten, Maldivene og sommermoten.

08.05.2019

Kristine Saltvold og ex mannen Europris-arving Dag Høili har begge funnet kjærligheten på nytt, og de er gode venner, som de mener er viktig når de har barn sammen. Kristine møtte sin svenske prins Ali i Marbella via felles venner, og her er de på ferie i Fantastiske Maldivene.

Hvorfor trives du så godt i Maldivene?

- Jeg elsker Maldivene fordi jeg syntes det er unikt. Jeg har reist mye og sett mange flotte plasser, men Maldivene er spesielt. Det er utrolig vakkert og jeg får en ro der som jeg ikke har fått andre plasser. Man kobler totalt av å virkelig nyter hver time.

Hva tenker du om nye sjanser i livet?

- Når det kommer til nye sjanser i livet så er det absolutt noe jeg tror på. De fleste mennesker både fortjener og trenger å ta nye sjanser.

Hvor viktig er ekte kjærlighet?

- Ekte kjærlighet er utrolig viktig for meg. Jeg tror ikke man blir lykkelig i lengden hvis den ekte kjærligheten ikke ligger i bunn.
Jeg er et veldig kjærlighetsfullt menneske og utrolig glad for at jeg svømmer i masse ekte kjærlighet for tiden med både mine barn, min kjæreste og min familie.

Hva synes du er det beste med sommer moten i år?

- Jeg syntes Det beste med sommermoten i år er at den en veldig femenin og chick, ettersom det blir mye blomstrete behagelige sommerkjoler i både langt og kort. Liker også fargene som kommer nå i lyseblått, lyserosa og gult.


For mer inspirasjon, følg fantastiske Kristine Saltvold på instagram

Her: kristiness1


Husk å følge Tamote magasin på instagram for de nyeste artiklene 

Her: tamote_magasin