- Kult, classy også synes jeg det er litt power med suits

Sjarmerende It-jente og populær blogger Andrea Sveinsdottir røper hvem som er hennes største forbilde, og deler sine inputs om outfits.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Den er egentlig ganske basic. Jeg blir ofte hekta på en greie og kjører den stilen til jeg bytter. I sommer har det vært mye lyse farger som beige og forskjellige hvitfarger, søte sett, kjoler og mye blonder. Jeg blir inspirert av alt. Av andre, Instagram, folk på gata, humøret mitt, været.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Wow, vanskelig spørsmål. Jeg er veldig enkel egentlig og bytter ofte på å ha favoritter, hvor det nyeste som regel er favoritten. Akkurat nå er det min semskede sorte Nunoo veske.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

- Store, tykke blonder i alle plagg. Kjoler, skjørt, bluser, shorts, playsuits. Elsker det!


Hvor vil du helst reise? Og hvorfor?

- Jeg har så lyst til å dra til New York og nå har jeg endelig planlagt en tur dit i mai 2020! Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, det virker bare som et kult sted med masse energi, kule butikker og mye digg mat.

Hvem er ditt forbilde?

- Jeg må velge to. Michelle Obama. Jeg har alltid likt henne, men etter å ha lest boken hennes fikk jeg enda mer respekt for henne. Hun er så kul, hun har jobbet så hardt og aldri tatt nei for nei. Det er fantstisk å se hvordan hun står på.

Så må jeg si Angelica Blick. Hun er så sykt god på det hun gjør. Hun er inspirerende som ingen andre og jeg henter så mye inspirasjon fra alle hennes kanaler.

Kan du fortelle kort om disse outfit'ene? Merker, ca pris og hva du liker med de?


1. Kjolen er fra Kise The Sky og vesken fra H&M. Dette bildet er fra Thailand og når jeg er i varmen vil jeg bare ha på noe lett og fint. Det kostet vel cirka 1000kr for veske og kjole til sammen.

2. Åååh den kjolen elsker jeg! Den er fra NLY Trend og er et år gammel. Bildet er fra Albania hvor jeg var på ferie og av en eller annen grunn liker jeg farger og mønster på ferie. Det er så fint når brunfargen kommer! Kjolen kostet ca. 500kr.

3. Roma! Jeg elsker fuskepels på høsten og vinteren. Det bruker jeg så utrolig mye. Dette vil jeg si er et ganske basic antrekk, men det blir litt piffet opp av nettopp fuskepelsen og en litt stor veske. Jakken et fra Bershka, buksen fra BikBok og vesken fra Nelly. Cirka pris 1200kr.

4. Det var et av mine favorittantrekk i vinter. Blazer og bukse, jeg hadde så mange forskjellige sett. Dette er fra MbyM kjøpt på Kouture. Kult, classy også synes jeg det er litt power med suits. Øredobber er fra Zara. Prisen er et sted mellom 2000 og 3000kr.

5. Det er årets favorittantrekk! Mitt nydelige favorittsett fra Zara. Det som er så kult med dette er at både skjørtet og blusen er kjempekult med andre ting også. Jeg brukte for eksempel blusen med lyse jeans, så kult. Det kostet cirka 900kr tror jeg.


Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

- Angelica Blick er #1. Hun er så utrolig kul og ser ALLTID smashing ut.

https://www.instagram.com/angelicablick/

Kenza er også en favoritt

https://www.instagram.com/kenzas/

også tror jeg at jeg velger Hannalicious. Mye svensk, haha.

https://www.instagram.com/hannalicious/


Legger du mest vekt på trender eller personlig stil?

Det er nok en veldig god miks med personlig stil som hovedvekt. Jeg kjøper ikke trend-ting med mindre jeg liker dem, men som regel gjør jeg jo det da haha.


Følg fantastiske Andrea Sveinsdottir på Instagram

https://www.instagram.com/andreasveinsdottir/


Følg Tamote magasin på Instagram

https://www.instagram.com/tamote_magasin/


Husk å legge www.tamote.net til på startsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende framover.