Makeup og øyenbryn spesialist hjelper deg å unngå de vanligste feilene

29.05.2019

Astri Myklebost Raaket er makeup og øyenbryn spesialist for Beauty House Oslo. Her deler hun gode råd, tips og triks, og litt snadder fra garderoben.

Hva er tre vanlige feil man bør unngå når det kommer til øyenbryn?

Nr 1.

Feil form til ditt ansikt er kanskje den største feilen man kan gjøre. Riktig form kan gjøre mye for utseende ditt. Hvis du synes dette er vanskelig å finne ut av vil jeg anbefale å oppsøke en øyenbrynstylist som kan hjelpe deg. Som regel er den formen man har naturlig på brynene når de ikke er nappet den formen som kler ansiktet best, ta utgangspunkt i denne.

Nr 2. 

Overnappende bryn. Når man napper for mye, får brynene ofte en ujevn og unaturlig form som er lite flatterende for ansiktet. Heldigvis er trenden nå om dagen mer mot et naturlig resultat både i forhold til farge og form.

Nr 3

For hard, eller for mørkt sminkede bryn. Bryn som er for mørke eller alt for hardt sminket kan få deg til å se streng ut, og vil til og med kunne få deg til å virke eldre.


Mitt beste tips er less is more når det kommer til bryn. prøv å markere brynene diskré og fremhev din naturlige form.

Hvordan spare tid på makeup men fortsatt få et flott resultat?

- Dersom man har dårlig tid på morgenen bør man legge fokus på huden og brynene. Har man fin hud og fine bryn er mye gjort. Fokuser på å få en jevn og glødende hud. Huden er den største overflaten i en makeuplook og dersom denne ser gusten og ufresh ut vil det ha mye å si for helhetsinntrykket. Pene bryn rammer inn ansiktet og vil kunne hjelpe deg å se mer våken ut og gi ansiktet et «løft».

Kan du fortell litt om disse outfitène og hvorfor du liker de?

1: Elsker helhvite outfits. Og liker veldig godt å kombinere enkle og stilrene plagg og legge til noen få eksklusive detaljer. Her har jeg satt sammen en helt enkel hvit tettsittende dressbukse fra Bik Bok, sammen med en enkel crop top fra Zara. Øredobbene med store blanke stener i forskjellige farger er også fra Zara. Det hvite armbåndet er fra Hermes.

2: Den rosa jumpsuiten med glittertråder og åpen rygg er fra Bershka. Elsker wow faktoren. Jeg får iaf mye komplimenter hver gang jeg bruker denne :) De rosa skoene er fra YSL.

3: Her har jeg på meg en enkel svart ettersittende bukse fra Bik bok. Under har jeg en svart blondebody fra Sorelle UK. Blazeren er fra et up and coming norsk merke som heter SeeBee. Vesken er fra Chanel.  


Luksus dilemma:

Drikke champagne med venner på Ibiza resten av livet?

Personlig stylist som hver dag fikser eksklusive nye klær, resten av livet? 

- Jeg ville 100% vært på Ibiza og drukket champagne med vennene mine!:D  klærne fikser jeg selv!

For mer inspirasjon, følg fantastiske Astri Myklebost Raaket på Instagram

https://www.instagram.com/astriraaket/Følg Tamote magasin på instagram https://www.instagram.com/tamote_magasin/