Min bästa upplevelse måste vara att våga lämna hela livet där hemma i skadinavien och flytta till Bali utan jobb och trygghet. Skrämmande och fantastiskt på samma gång och det ordnar sig ju alltid

05.09.2019

"sunn-kissed is one of my favorite words"  TAMOTE magasin hyller fortsatt summer vibes med svenske sjarmbombe, søtnos og modell Madeleine Andrén. Sommertid varer heldigvis offisielt til 27. oktober.

I hvilke situasjoner blir du stolt av menneskeheten?

- Här om dagen så såg jag en familj då de lärde sina barn att samla plast och skräp från stranden. Då blev jag stolt av mänskligheten.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Jag älskar att ha på mig vida byxor och jeans. Min stil är i regel väldigt avslappnad men jag gillar att mixa island girl stilen med klackar och classy klänningar ibland.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Guldsmycken, helt klart! I sista tiden så har jag försökt att hitta unika halsband och ringar som jag inte behöver ta av mig, även som jag kan bada med i havet osv. Smycken är pricken över i`et och passar perfect till en vit T-shirt och denim.

Har du noen plagg du ikke kan leve uten?

- Jag har ett par svarta high waisted denim jeans som jag inte skulle kunna leva utan. De funkar till allt och sitter som en smäck!

Hva synes du vi som mennesker kunne ha løst på en bedre måte i disse dager?

- Jag hade önskat att alla i hela världen hade fokuserat mer på att skapa ett mer hållbart samhälle. Idag är det jätteviktigt att engagera sig i miljön och vi kunde alla varit bättre på det i dag.

Hvem er ditt forbilde?

- Ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag har en idol. Jag inspireras av många olika personer men ingen som har allt. Jag inspireras och ser upp till mina vänner och bekanta i min närhet, speciellt här på Bali där det kryllar av entreprenörer och man inser att man har oändliga möjligheter. Det är härligt!

Hva er ditt hemmelige talent?

- Min hemliga talang är att jag kan köra truck och har truckkort. Det är något som många förvånas över.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

- Om jag kunde få bestämma årets nästa sommartrend så hade jag önskat mer denim overload. Typ hängslebyxor i denim igen. Jag älskar det!

Hva er din beste opplevelse så langt, og hva håper du å oppleve før du blir gammel?

- Min bästa upplevelse hittills måste vara att våga lämna hela livet där hemma i skadinavien och dyka ut i det okända och flytta till Bali utan jobb och utan någon som helst trygghet. Det är skrämmande och fantastiskt på samma gång och det ordnar sig ju alltid.

Innan jag dör så vill jag till Hawaii och simma tillsammans med ett stim av vilda delfiner.

Topp tre favoritter på instagram?

- Mina tre favoritprofiler

@andycsinger

@styleoncue

@pixpopFølg fantastiske Madeleine Andrén på instagram HER


Følg TAMOTE magasin på instagram HER


Husk å legge til www.tamote.net på forsiden av mobilen og nettbrettet. Det kommer mye spennende framover!Brillz.no - Billige solbriller på nett!

Hos Brillz.no finner du unike og kule solbriller av god kvalitet.

Solbriller er viktige for å beskytte øynene dine, men i dag er de også en stor del av vårt antrekk! Hos Brillz.no finner du et stort utvalg, for at du skal finne de brillene som passer deg best.

Bestiller du nå får du 3 solbriller til kun 249 kr! Og ikke nok med det; rabattkoden 15prosent gir deg 15 % rabatt om du handler for over 500 kr*.

Klikk HER og bestill nå!