Jeg er en sucker for «all white/all black» antrekk.

18.03.2019
Sko - nelly.com / skjørt - gina tricot / t-skjorte - zara / veske - louis vuitton / solbriller - dior
Sko - nelly.com / skjørt - gina tricot / t-skjorte - zara / veske - louis vuitton / solbriller - dior
Bukse - h&m. blazer og topp - nelly.com.
Bukse - h&m. blazer og topp - nelly.com.

Møt Camilla Kjerstad 23 år fra Ålesund  - Skal jeg dra frem mitt absolutt favorittmerke må det bli Chanel, etterfult av Gucci og Karl Lagerfeld.

Camilla bor nå i Oslo og jobber hos Privatmegleren. Hun fikk tidlig interesse for mote. Hva er det som gjør at så mange bruker mote til å kommunisere hvem man er og hvilken stil man har? 

 - Min store lidenskap er moteverden. Jeg er født og oppvokst i Ålesund hvor jeg aldri fikk utviklet interessen, men når jeg flyttet til Oslo for 3 år siden fikk jeg endelig fokusere fullt på hobbyen min som er mote. Oslo er en by der man får være seg selv 100% og det gjor at jeg fant meg selv. For meg et mote gøy og det gir meg masse inspirasjon i hverdagen. Personlig har jeg en classy og sofistikert stil, hvor jeg er en sucker for «all white/all black» antrekk. Hvordan en person er kledd sier mye om hvem personen er. Det finnes så uendelig mange ulike stiler der ute og det fasinerer meg at jeg alltid ser noe nytt. Moteverden stopper aldri å imponere meg.

Sko - lille vinkel sko / kåpe - ganni / veske - chanel
Sko - lille vinkel sko / kåpe - ganni / veske - chanel

- For meg startet interessen for mote tidlig, men jeg hadde ikke selvtilliten på plass noe som gjor at jeg ikke tørte å gå all in. Det gikk opp for meg etter hvert at hvis antrekket var on fleek følte jeg meg også mye bedre. Når jeg endelig kom meg til Oslo gikk jeg all in og har aldri følt meg bedre. Jeg begynte også å satse mer på mine sosiale medier som ble en jobb til slutt.

Hva er dine favorittmerker?

Skal jeg dra frem mitt absolutt favorittmerke må det bli Chanel, etterfult av Gucci og Karl Lagerfeld. Det er unike og inspirerende mennesker som står bak som har satt store spor i moteverden.»

Noen tips til vårmoten  i år?

- Nå har det blitt meget populært med beige og lyse toner igjen, så noen outfits i lyse " jordfarger " er perfekt å ha i garderoben.

For mer av flotte og flinke Camilla Kjerstad, følg henne på instagram @camillakjerstad

Camillas blogg: https://nouw.com/camillakjerstad


Husk å følge @tamote_magasin på instagram for nyeste artikler. https://www.instagram.com/p/BvJqtATldFj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet