- Når jeg tar på meg denne jakken får jeg alltid en litt ”boss feeling”. Dette et en av mine beste kjøpt faktisk

26.07.2019

Møt Sjarmerende Silje B Andersen. It-jenta med stil, bøllete humor og glimt i tøyet.

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Jeg liker å si at jeg har en skitzofren stil, den varierer veldig etter humør og hvilken setting jeg er i. Men jeg er veldig glad i farger, mønstre og ha et litt lekent preg over stylingen. Jeg er også altfor glad i høye heler siden høyden min ikke er så mye å skryte av. Statement plagg eller tilbehør som er litt utenom det vanlige eller gjør litt ut av seg elsker jeg, det er deilig å være litt more is more noen ganger. Jeg blir ofte inspirert via Instagram eller Pinterest, der kan jeg drømme meg bort og finne inspirasjon i evigheter.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Et Louis Vuitton belte. Det er klassisk og passer til (nesten) alt. Det er to forskjellige farger på den slik at man kan snu den og har da to belter i en. Meget praktisk og smart for lommeboka!

Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

@emilyshak

https://www.instagram.com/emilyshak/

@x_carms

 https://www.instagram.com/x_carms/

@norgedusjtanker

https://www.instagram.com/norgedusjtanker/

Legger du mest vekt på trender eller personlig stil?

- Det er gøy å følge med på trendene, men det er ikke alle trender henger jeg meg på. Om jeg føler det ikke er helt meg dropper jeg det. Det er viktig for meg å føle meg komfortabel i det jeg går i og ikke mister mitt personlige preg.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Jeg kan litt tegnespråk.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

- Absolutt mer av hatter, det savner jeg. Når jeg får på meg en fedora hatt blir jeg så høy på meg selv og kan ikke føle meg kul nok! Sad, but true. Alle bør kjenne på den følelsen.

For mer om plaggene og tilbehøret, les under.

Bilde nr 1

Jakke fra Meotine 9000kr
Bukse fra Tiger of sweden 1700kr
Veske fra Louis Vuitton 10.000kr

- Når jeg tar på meg denne jakken får jeg alltid en litt "boss feeling". Dette et en av mine beste kjøpt faktisk, passer til så mye og er tidløs spør du meg! Jeg liker å ha en veske eller noe assesorier som har en litt knall farge så ikke antrekket blir så flatt, denne LV vesken er babyen min.

Bilde nr 2

Overdel fra Gestuz 900kr
Bukse fra Mango 400kr

- Jeg har noe jeg liker å kalle "min uniform" det er ofte når jeg skal noe og ikke vet hva jeg skal ha på meg da tyr jeg alltid til en denim overdel. Funker hver gang, lover!

Bilde nr 3

Jakke fra Gina tricot x icona pop 1200kr
Veske fra ysl 14.000kr

- Her har jeg en spice girls vibe ser det ut som. Jeg føler jeg ser litt extra ut, om det er bra eller dårlig er jeg usikker på, men jeg liker det. Denne jakken har jeg fått så mange komplimenter for og folk har spurt om å få kjøpe den. Det skjer ikke.

Bilde nr 4

Bikini fra Islaxbikini  (sponset )

- På jentetur i en bikini jeg fikk sponset. Digger en bikini med høy skjæring, synes formene synes bedre da. Hvitt er jo ganske så fint når man begynner å bli litt brun også

Bilde nr 5

Blazer fra H&M 600kr
Bukse fra Bikbok 400kr

-Dette må være en av mine stylinger jeg er meget fornøyd med, blanding av classy og sexy med blonde bh inni. (Tommel opp der Silje) Synes det er gøy å leke litt med smykker når antrekket i seg selv er ganske så rent

Bilde nr 6

Bluse fra Zara 500kr

- I en body med noen voldsomme skulderputer og denim slengbukser. Siden jeg ikke er så innmari høy liker jeg å ha slengbukser som er litt for lange, men som passer akkuratt i lengden når jeg har på høye heler. Da ser det ut som om jeg har legs for days, men det er jo egentlig løgn.


Følg fantastiske Silje B Andersen på Instagram

https://www.instagram.com/siljebjornstadandersen/


Følg TAMOTE magasin på Instagram

https://www.instagram.com/tamote_magasin/