- Når man er ute på byen med venninner og man prater og har det gøy. Så kommer det en fremmed fyr og presser seg ned mellom oss og begynner å klenge. Sånt funker ikke

28.08.2019

Møt den populære it jenta Miriam Rosendal. Noen godbiter fra garderoben, og hvordan guttene bør flørte på byen. 

Hva kjennetegner / inspirerer din personlige stil?

- Jeg kjører en ganske Basic stil er glad i litt safe farger som går til alt.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp noensinne?

- Jeg er veldig fornøyd med et belte jeg har kjøpt som også er en veske, Jeg kan bare tre den på beltet mitt og slik unngår jeg vesker som faller av skulderen hele tiden.. Og ikke minst er det et ganske kult tilbehør også. 

Har du ett plagg du ikke kan leve uten?

- Ja. Jeg kunne ikke levd uten joggebuksene mine. Etter en lang dag på jobben er de det første som kommer på når jeg kommer inn døren hjemme.

Hva er ditt hemmelige talent?

Sove? Hehe neida men er veldig glad i å sove og kan sove omtrent hvor som helst. Jeg er ganske flink til å holde med rolig i litt stressende situasjoner.

Dilemma:
1. Få 3 millioner kroner, men du du får aldri mer tilgang til noen form for sosiale medier.

2. Eller få 300.000 nye følgere over natten på instagram, og fritt fram med alle sosiale medier som vanlig. 

- Ah, 3 mill frister jo veldig, men jeg er altfor glad i sosiale medier til kutte det helt ut. Så jeg måtte valgt å få 300.000 nye følgere. Det kan jo åpne flere dører og muligheter.

Om du fikk bestemme neste sommers trend, hva ville utpekt seg som det nye alle måtte ha?

-Da ville det blitt jumpsuits i forskjellige varianter. Og gjerne litt baggy også. Det er utrolig deilig å bare hive på seg når man skal ut, så slipper man å styre med å finne underdeler/ overdeler som passer sammen. Jumpsuits kan man "stæsje" opp med litt tilbehør når det trengs, eller bare la være som de er.

Hvem er ditt forbilde?

- Mine foreldre er mine største forbilder. Å være en forelder følger en del krav, normer og regler. Du skal ikke bare være en forelder men også gjerne en god en, jeg føler meg veldig heldig som har så gode foreldre som jeg har! De inspirerer meg på hver sin måte og stiller alltid opp for meg.

Hva er det dårligste og beste sjekketrikset noen har prøvd på deg?

Det dårligste er når man er ute på byen med venninner og man prater og har det gøy. Så kommer det en fremmed fyr og presser seg ned mellom oss og begynner å klenge. Sånt funker ikke. Det som funker er vel komplimenter og at det ikke blir «too mutch». Litt småflørting er mer spennende enn å bare buse på.

Hva var det flaueste du opplevde på ungdomsskolen?

Det må vært da jeg snublet inn døren på en helt full skolebuss. Jeg trynte skikkelig og ble liggende med nesa i gulvet. Sånt er jo komisk for alle andre enn den som ligger der, men i ettertid kan man le litt av det.

Kan du nevne dine tre favoritt instagram profiler?

Jeg blir veldig inspirert av Missjoslin og stilen hennes, Jeg er også veldig glad i å følge vegardharm som jeg altid blir i godt humør av. Og vakre Isabelsraad er også en favoritt.


Følg sjarmjenta Miriam Rosendal HER


Følg TAMOTE magasin HER Det kommer mye spennende fremover.


Husk å legge til www.tamote.net på forsiden av mobilen og nettbrettet


1. Denne kjolen har min mor heklet til meg, Jeg synes heklede klær er tøft. Og så er det spesielt gøy at ingen har akkurat lik min!

2. Dette er en behagelig kosekjole med lange ermer fra Aim´n Casual!. Jeg liker den veldig godt fordi den er så utrolig deilig å ha på. Pris: 599 kr på Weightless.no

3. Denne kjolen er fra Fashionnova, Jeg kjøpte den etter å ha sett et bilde av Kylie Jenner i denne. Hun ser jo nydelig ut i alt, så da var jeg solgt.

4. Treningssettet er fra Icaniwill. Jeg er veldig glad i basic treningsklær uten for mange farger, Detter settet måtte jeg bare ha.. Pris: Rett under 2000 ca.

5. Enkel kjole fra ONLY. Veldig safe farge som kan pyntes med diverse belter eller vesker. Pris: ca 400-500


Mikroalger er en naturlig kilde til det populære fargestoffet betakaroten, som ved inntak omdannes til vitamin A i kroppen.

Betakaroten lagres i hudcellene og kan gi en dypere, jevnere og mer varig brunfarge. Det viser seg også at små, regelmessige doser av betakaroten over lengre tid gir best resultater.

Lectinect Brun og Slank inneholder også virkestoffer som kan hjelpe deg til å gå ned i vekt. Vi bruker tangsorten Ascophyllum nodosum (grisetang) som er naturlig rik på jod i vårt produkt. Jod er kjent for å bidra til en normal forbrenning.

Prøv Lectinect Brun & Slank nå, og få tilsendt første pakke for kun 79 kr (fri porto)

Finn ut mer her HER