Nordmenn har en helt egen måte å bruke sarkasme på og jeg digger når influencere tør å være litt useriøse- ikke hele tiden, men en gang i blant.

Møt extraordinaire stunner Andrea Steen.

- They tried to put me on the cover of Vogue but my legs werw too long..

TAMOTE trodde det var en spøk, men se selv.. Med så lange bein er det ikke håp for logoen på coveret.

Når du tenker på Norges beste digitale skapere, hvilke fellestrekk har de?

Fellesnevner for mine norske favoritter er evnen til å bruke humor som virkemiddel. Alt trenger ikke være så seriøst hele tiden! Nordmenn har en helt egen måte å bruke sarkasme på og jeg digger når influencere tør å være litt useriøse- ikke hele tiden, men en gang i blant.

Hva mener du det viktigste med selve content creating prosessen for å sikre interessen til følgere?

Å ikke si ja til alt, ser jeg at noen kun poster sponsede innlegg mister jeg som følger raskt interessen. Troverdighet er noe jeg fokuserer på for å holde på fremtidige følgere og de jeg allerede har.

Hvem er din all time favoritt digitale skaper?

@carodaur er en av grunnene til at jeg startet selv, hun kommuniserer utrolig godt med følgerne sine, tar flotte bilder og har en unik personlig stil.

Følg TAMOTE Magasin på instagram her. Det må skje innen to minutter, hvis ikke så smelter telefonen din, tiden starter nå!

Litt om Andrea Steen:
23 år gammel fra Oslo.- Startet som blogger i ung alder, tok en pause i noen år før jeg startet med Instagram sent i 2019. - Alltid hatt en brennende interesse for mote og bilder og har en drøm om å jobbe med mote i fremtiden, bare usikker på nøyaktig hva jeg vil gjøre.- Aldri vært redd for å skille meg ut, har ikke en spesiell stil men kler meg etter hvordan jeg føler meg- Hjelpsom, kreativ, morsom er ordene venner bruker for å beskrive henne.