Norsk legende i verdensklasse.

21.08.2019

Det finnes mennesker med spesielt ekstraordinære gener og talentgaver. De finner oftest veien helt til toppen av seierspaller, topplister i sitt felt, og inn i de gjeveste historiebøkene. Tamote magasin elsker at Norske Janne Rugland bruker sine kunstnermuskler på fotografi.

Janne er en norsk fotograf med base i Oslo og London.
Hun leder et lite globalt studio som spesialiserer seg på motefotografering.

Janne har en lidenskap og en intuitiv drivkraft for å fortelle flotte og interessante historier på den vakreste måten. Arbeidets karakter har en intim og edgy stil.


Hun håndterer både små og store oppdrag i hele Europa, USA og andre destinasjoner.

Clients: BIK BOK, CATHRINE HAMMEL, CUBUS,COSTUME MAGAZINE, ELLE GERMANY, ELLE NORWAY, FWSS, JULIE JOSEPHINE, PERSONAE MAGAZINE, PLAZA MAGAZINE, RENAISSANCE MAGAZINE, REVS PRINT, SOMEDAY


For mer inspirasjon følg Norges egen stolthet Janne Rugland på Instagram HERFølg TAMOTE magasin på instagram HER


Husk å legge www.tamote.net til på forsiden av mobilen og nettbrettet. De kommer mye spennende framover.Nordens største magasin om digitalfoto og video. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av digitalkameraet og tilhørende utstyr. Magasinet tester og anmelder alt det nye, slik at leserne får råd og veiledning før de skal kjøpe nytt utstyr og dermed unngår feilkjøp.

2 utgaver av Digital FOTO + Proff kikkert for kun kr 59,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

8 utgaver av Digital FOTO + Proff kikkert for kun kr 299,50 + kr 49,50 i porto og ekspedisjon.

Proff kikkert

Mitilux-kikkert - 8 x 40

Med en god kikkert kan du enkelt se alle motiver som for eksempel fugler på lang avstand.

Kikkerten fra Mitilux er nettopp kommet i en ny og kraftig forbedret versjon. Den forstørrer 8x, og dermed kan du oppdage dyr og andre motiver på avstander som øynene dine aldri hadde taklet uten hjelp. Med en objektivdiameter på 40 mm er kikkerten også lyssterk, så du kan bruke den tussmørket. Den er gummiarmert, har integrert beskyttelse av frontlinsene og er justerbar for bruk både med og uten briller. Den har gjenger som gjør at du kan montere den på kamerastativet ditt for en helt stabil utsikt, og med Mitilux 8X40 får du en robust følgesvenn med fokusknapp og et synsfelt på intet mindre enn 149 meter på 1000 meters avstand.

Veske, reim og linsebeskyttere følger med.

Størrelse: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vekt: 727 gram

Verdi kr 850,-   Finn ut mer her