Jeg anbefaler å booke et bord til solnedgangen på en av restaurantene med takterasse

19.03.2019

Santorini, en gresk øy i Sør - Egeerhavet. Siri Skarkerud hadde nettopp denne øya som ønskedestinasjon.

 Hva var det som lokket deg til Santorini?

Det var i hovedsak bilder og positive ord fra andre som har besøkt øya som lokket meg/oss dit. Min mamma og jeg pleier å reise på jentetur sammen, og vi hadde hatt Santorini som «ønskedestinasjon» lenge. Det stod virkelig til forventningene! Vi reiste i Juni og hadde fint vær hele oppholdet.

Hva imponerte deg mest da du kom frem?

Det som imponerte meg mest når jeg kom fram var den nydelige utsikten over alle de små bygningene i Oià. Det var en helt spesiell opplevelse å se solnedgangen der oppe.

Hvordan oppleves menneskene der?

Menneskene i Santorini var for det meste imøtekommende og hyggelige

Hva med shopping?

Shopping var relativt dyrt på øya, men det fantes masse lekre designprodukter. Alt fra smykker, klær, sko, vesker og suvenirer. Selv kjøpte jeg en håndlaget designveske som er «typisk» for Santorini. Denne er laget på samme måte som en fillerye. Den vil jeg ha med meg som et minne for alltid!

Uteliv og utflukter, hva anbefaler du?

Jeg anbefaler å booke et bord til solnedgangen på en av restaurantene med takterasse! Ellers er også «hovedstaden» i Santorini, Phira verdt et besøk! Her er det litt roligere enn i Oià, men like store muligheter for shopping. Her finner man også noen kjedebutikker som feks. Sephora og Tally Weijl.

Kommer du til å reise tilbake?

Jeg kommer definitivt til å reise tilbake til Santorini en gang! Neste gang har jeg lyst til å utforske mer av naturen på øya, for eksempel ved å finne noen flotte strender. Jeg her også lyst til å besøke en vingård.

For mer flott reise inspirasjon, følg fantastiske Siri på instagram @siriskarkerud 


Husk å følge @tamote_magasin på instagram for de nyeste artiklene.