- Sikkert den eneste vesken jeg kommer til å ha resten av livet

13.06.2019

Den populære it-jenta Karianne Vilde Wølner er flyvertinne, bor i Drammen, elsker interiør og her deler hun litt om sine tre favoritt motestiler.

- Det som kjennetegner min stil vil nok være sort og klassisk. Samtidig har jeg den sporty/ chille stilen som er mer Amerikansk stil jeg velger når jeg vil ha en mer avslappet og kul stil.

- På sommeren velger jeg ofte å handle mange kjoler som jeg bare kan kaste på meg, ofte litt billigere kjoler for da kan man kjøpe flere og bruke de til hverdags. Enten om man pynter de opp eller ned med heler eller flate sko.

- Jeg tror det som inspirerer meg er veldig hva man føler seg vell i, det er ofte noe som ser veldig bra ut på noen, men når man prøver det selv så ligner man på en strandet hval. Det betyr ikke at man ikke ser bra ut, men at man må lete og jobbe med å finne det som passer deg best. Derfor bytter jeg ofte igjennom de 3 forskjellige stilene for noen ganger passer den ene stilen bedre enn den andre.

- Jeg kjøper mye basics for å ha til å mikse det med andre ting, som f.eks vintage klær for da er du sikker på at andre ikke har samme outfit som deg.

Hva er ditt beste tilbehørkjøp ever?

- Mitt beste tilbehørskjøp må være min sorte classic chanel flap bag. Jeg kommer aldri til å bli lei av den og den kommer heller aldri til å gå av mote, sikkert den eneste vesken jeg kommer til å ha for resten av livet.

Hvilke er dine tre favoritt Instagram profiler?

@derjabarannik, @sophiaroe, @styleby_oliviaangeline (dette er en interiør konto da, men jeg elsker sorte kanter og rett linjer, både i hus og på klær.  


Følg fantastiske Karianne Vilde Wølner på Instagram for mer inspirasjon

https://www.instagram.com/kariannevilde/

Følg Tamote magasin på Instagram for de nyeste artiklene

https://www.instagram.com/tamote_magasin/