Skjønnhet dukker opp når du er komfortabel i deg selv. Å vinne betyr å ikke være redd for å tape.

Møt fantastiske Micheline. Komfortabel og uredd.

Hvordan vil du karakterisere din personlige stil?

- Jeg er opptatt av å føle meg powerfull og at stilen er sterk og tydelig.

Hva eller hvem startet din interesse for mote?

- Heldigvis har jeg hatt mennesker rundt meg med en fasinasjon for mote, og gjennom å observere de og beundre måten de bare gjør sin greie unbotherly, så ga det meg motivasjon & inspirasjon til å kjøre på og eksperimentere med klær som jeg syntes ville presentere meg på best mulig måte.

Hvilket av dine plagg eller tilbehør betyr mest for deg, og hvorfor?

- En oversized svart manneblazer er nok plagget som betyr mest for meg, ikke fordi det er dyrest, men på grunn av den gode følelsen når jeg har den på, i tillegg bærer den med seg viktige minner.

Hvor føler du at du får best service og mest for pengene når du shopper?

- Her må jeg gi en stor shoutout til alle bruktbutikker der ute. Det er alltid god service når man besøker en triftshop. Man finner alltid noe som har potensiale til å bli sjukt. Prisen og at det sparer miljøet er et stort pluss.

Hvem eller hva inspirerer deg mest nå om dagen?

- Ahhh... det er så mangt og listen er alt for lang, men je får inspirasjon både av store og små skapere der ute, hvis man kan si det slik. Alle kjører sin greie og er veldig flinke til å showcase sine personlig stil, noe som er sinnsykt gøy og fascinerende å se på. Så inspirasjonen kommer vel fra et samlet inntrykk av alt det jeg beundrer fra et mangfold av skapere/kunstnere, så prøver jeg å skape min egen stil ut fra det. Samtidig så er min personlig stil også mye inspirert av fargekombinasjoner, musikk, og generelle inntrykk.
Du finner TAMOTE Magasin på instagram HER. Følg for å sikre deg de nyeste artiklene helt gratis.PS. Tusen takk til Micheline og alle dere som har fulgt TAMOTE fra starten. Dere som tagger @tamote_magasin i inspirerende bilder, liker og kommenterer våre innlegg. Jeg ser dere. Takk for bidragene og det vi skaper sammen.

 Varm hilsen redaktør Thomas Amdahl