...Slike ting kunne lett blitt gjort noe med hvis de 1% i verden som tjener hinsides med penger hadde gått sammen og jobbet for et felles mål.

17.10.2019

WARNING! WARNING! 67 % risiko for en crush, står det i displayet på de nyeste kameraene når de fotograferer henne. Møt Silje Økland.

Hva er noe som er veldig populært nå, men om 5 år vil alle se tilbake på og bli flau over?

- Sosiale medier. At vi lot hverdagen bli styrt så mye av noe som er en illusjon.

Hva hadde vært anderledes i en perfekt drømmeverden?

- Ingen mennesker savnet rent drikkevann eller mat, i tillegg til at planeten vår ikke hadde lidd av våre dumme feil (plast feks). Slike ting kunne lett blitt gjort noe med hvis de 1% i verden som tjener hinsides med penger hadde gått sammen og jobbet for et felles mål.

Hva er noe som alle ser dumme ut når de gjør?

- Spise banan.

I en sangtekst av kim larsen heter det at livet er langt, lykken er kort. Hva er ditt beste råd for å gjøre lykken lang?

- Leve i nuet. Hvis noen andre har noen råd så tar jeg gjerne i mot også!

Hvordan definerer du skjønnhet?

- En som ser det gode i mennesket, som smiler og gleder andre. En som hjelper en eldre person over veien eller ut av trikken. En som hjelper andre eller som bruker stemmen sin til å yte rettferdighet. Når noen løfter andre opp, eller framsnakker.

Hva er du mest stolt av?

- Mine verdier.

Når føler du deg mest vakker?

- Det kommer an på situasjonen. Jeg har to eksempler. Jeg skulle på en date. Hadde tatt på meg en rød inntilsittende kjole, røde lepper og en stram knute i håret. Da følte jeg meg svært pen, men da han sa at jeg så bra ut, smilte jeg også innvendig.

Det andre er en gang vi lå i sengen sammen. Uten sminke, om kvelden, mens vi lå og snakket sa han at jeg var vakker, men enda vakrere uten sminke.Poenget er at det ikke har noe med når det er, men at jeg er komfortabel og trygg.

Hva er din mest irriterende uvane?

- Jeg er ryddig i stue, på kjøkkenet og ellers, meeeen rommet mitt kan bli rimelig rotete. Ellers er jeg alltid tidlig ute så jeg blir alltid stående å vente.

Hva er de uskrevne reglene på instagram?

- Vær så perfekt som mulig.

Hva ville du aldri gått med?

- Sokker med tær.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

- Basisklær. En helt ordinær hettegenser i fargen svart eller grå. Passer like perfekt til en skinnjakke som til treningstøy. Og komfortabelt.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Selv om jeg er relativt kort, spiller jeg basketball. Og så liker jeg å bake. De sier jo «get a girl who can do both", ikke sant?

Hva får deg sint?

- Veldig lite egentlig. Urettferdig behandling av mennesker og når noen behandler andre som om de er mindre verdt. Da gir jeg beskjed.

Hva det det fineste noen har gjort for deg?

- Fortelle meg at jeg hadde gjort den personen til et bedre menneske.

Hva synes du er mest oppskrytt i disse dager?

- Sosiale medier.

Følg den absolutt spektakulære Silje Økland på instagram

HER @siljeokland


Følg TAMOTE magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin


Er høsten litt grå og kjedelig? Ta et høyt glass med små bobler i hyggelig selskap, og kjøp deg noe fint, Så kommer våren før du klarer å stave ordet:

fylkestrafikksikkerhetsutvalgssekretariatslederfunksjonene (58 tegn)

er et apparat som brukes til å måle avstanden mellom partiklene i et krystallisk stoff


Annonsørinnhold