- Jeg kan garantere at det ikke hadde egnet seg som livestream på YouTube. 5 ville dilemmas med Agnethe Flakk.

Om alle konstant følte seg så bra som Agnethe, lørdags natt kl 03:16 etter en rolig kveld, da burde vi leve til vi ble 10.000 år gamle. Minst! Her er 5 ville dilemmas med jenta, myten og legenden Agnete Flakk.

5 ville dilemmas. Om du måtte velge..

Gifte deg med med verdens mest sexy kokain smugler, eller bli nonne i et tempel på en øde øy med bare kvinner.

- Det er ingen tvil om at jeg ville giftet meg med verdens mest sexy kokain smugler. Tenk hvor uforutsigbart og spennende livet ville vært da. Skulle jeg levd med kun kvinner hadde det klikket for meg.

Du blir verdens mest ettertraktede toppmodell men samtidig dødelig alergisk mot alkohol og all annen form for rus. Eller du blir verdens mest populære artist men samtidig mister evnen til å nyte noe fra navlen og ned.

- Jeg klarer meg svært fint uten alkohol, så ville helt klart blitt verdens mest ettertraktede toppmodell mot at jeg droppet alkohol. We all have needs.

Du får en toppleilighet rett ved central park new york, mot at du blir live streamet døgnet rundt på YouTube av et filmcrew resten av livet.  Eller du får et stranhus i Maldivene og ubegrenset med flybilletter, mot at du frivillig sitter i fengsel i to år.

- Det å bli livestreamet til alle døgnets timer hadde kvelt meg. Jeg kan da ikke være den eneste som tror jeg filmer en musikk video så fort jeg er alene? Jeg kan garantere at det ikke hadde egnet seg som livestream på YouTube. To år i fengsel er jo ingenting for å kunne leve drømmelivet på Maldivene.

Stjele 10 mill fra en mafia boss og aldri bli oppdaget, eller vinne 5 mill i lotto?

- Her måtte jeg ha stjålet fra mafia bossen assa. Ingen tvil. Cash is king.

Å sove i et lite rom med frittgående hårete taranteller? Eller hoppe i fallskjerm naken og lande på et fullsatt Bislett stadion?

- Gledelig hoppet naken i fallskjerm- selv hvor forferdelig flaut det ville vært. Men når alternativet er å sove med taranteller, er det ikke et spørsmål en gang.

Følg fantastiske Agnethe Flakk på instagram

HER @agnetheflakk


Husk å følge TAMOTE nettmagasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin