Tre outfits fra stilsikre it-jenta Elise Janson

06.06.2019

- Jeg har alltid vært og kommer alltid til å bli inspirert av naturen og det naturlige, fargene og materialene. Farger som beige, brunt, sort, hvitt og alle slags rusttoner er et must i klesskapet mit. I tillegg til lin, bomull og skinn. Jeg liker det enkle, men det enkle med et snev av noe annerledes, gjerne i form av materialer eller detaljer. I tillegg liker jeg å ha noen litt ekslusive basisplagg - som jeg kan pynte opp eller ned- gjerne med klær fra litt billigere kjeder.

- Det første antrekket er en sort, enkel kjole fra Chiquelle. Like vel er den spennende, på grunn av splitten nederst. Sandalene er i sort skinn, fra favoritt-sko-butikken min i Spania, super elegante og litt kule samtidig.

- Det andre antrekket er "kose seg i solen selv om det ikke er sa varmt" antrekket mitt. Jeg elsker skjorter, og gjerne skjorter med litt detaljer som denne fra HM med små sitroner på. En hvit dressbukse fra Filippa K er også et must. Tøflene mine fra Shepard bruker jeg hver dag, de er både kule, søte og dødsdigge. Vesken er fra Marc Jacobs, i knall gul, jeg må ha litt farger på tilbehøret mitt siden klærne mine er relativt fargeløse.

- Det tredje antrekket er veldig ton-i-ton, noe jeg ofte tyr til. Blusen er enkel men samtidig ikke kjedelig, på grunn av puffarmene (som jeg har fått dilla på). Blusen er fra HM, skjørtet er fra Arnie Says og veksen er fra Maje. Jeg elsker å pynte veskene mine med silkesjal.


For mer inspirasjon følg fantastiske Elise Janson på Instagram

https://www.instagram.com/elisejanson/

Følg Tamote magasin på Instagram for de nyeste artiklene

https://www.instagram.com/tamote_magasin/