Verdens største kjøpesenter ca 1 400 butikker! Hun gleder seg til å besøke det i Dubai

20.03.2019
topp fra femme luxe finery, skjørt fra nelly.com, belte fra gucci
topp fra femme luxe finery, skjørt fra nelly.com, belte fra gucci

Vilde Mele - Det gleder motehjertet mitt å få oppleve verdens største kjøpesenter og den vakre byen.

Kort om reise, sminke og self tan.

Reise: Jeg eiser til Dubai om noen måneder, og det gleder motehjertet mitt å få oppleve verdens største kjøpesenter og den vakre byen. Ser frem til å bruke evig mange timer på shopping, i solen, og kpå å ta masse fine bilder!

Sminke: Elsker å ta meg god tid når jeg skal sminke meg. Jeg er skikkelig svak for gode highlightere og bronzere, og lipliner er et must når jeg sminker meg. Bruker kun liplineren fra Mac i fargen Whirl som er akkurat samme farge som leppene mine.

Self tan: Jeg har alltid elsket å være tan, og helt siden jeg fant ut av at selvbruning fantes har jeg vært helt avhengig. Det å ha en fin brunfarge får meg til å føle meg skikkelig bra, og gjør at sminken og antrekket ser hundre ganger bedre ut. Jeg bruker bare selvbruning fra Lovingtan, synes den er veldig mye bedre enn alle andre typer jeg har testet før, man får en ordentlig naturlig mørk farge av den.

Dubai Mall er på 1,124 millioner kvadratmeter (hele bygningsmassen) og rommer ca. 1 400 butikker og et gigantisk lager. Prosjektet ble antatt å koste 4,4 milliarder kroner og inneholder blant annet et kinosenter og et av verdens største akvarier.  

topp fra Zara, bukse fra bikbok, veske fra celine
topp fra Zara, bukse fra bikbok, veske fra celine

For mer inspirasjon, følg vakre Vilde Mele på instagram @vildemele


For de nyeste artiklene, følg Tamote på instagram @tamote_magasin