Vi bruker bare naturlig kashmir fra geiter som lever på snøkledde fjellplatå i Kashmir. Et Kashmirskjerf / en Poncho kan ha veldig lang levetid og blir bare bedre og bedre ved bruk.

05.11.2019
Annonsørinnhold
Annonsørinnhold

Geitene gjetes av Nomadefolket på samme autentiske måte som for tusenvis av år siden.

MIMIS selger blant annet kashmirskjerf og Poncho som er designet på Nesøya i Norge, en vakker øy i nærheten av Oslo, for alle oss som er fasinert av Skandinavisk design. Skjerfet er laget i Kashmir i Himalayas fjellsider.

"Alle våre produkter er kun basert på naturlige ingredienser. Ta vare på deg selv og dine omgivelser ved å velge produkter fra MIMIS."

MIMIS Beauty fører produkter for hud og hår som er økologiske, kooperativ og bærekraftig kun basert på naturlige ingredienser som lages og eies av kvinner for deg som ønsker å ta vare på miljøet og ikke minst din egen helse.

Argan olje er hovedingrediensen i produktene som er verdenskjent for høyt innhold av vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter som kan hjelpe med tørr hud, rynker, psoriasis, eksem, uren hud og acne. Oljen er veldig lett og trekker raskt inn.

Ta vare på deg selv og dine omgivelser ved å velge produkter fra MIMIS.

15% på fullpris i hele nettbutikken for nye kunder.

Alltid Fri Frakt!

Bruk rabattkode: nykunde15 ved kassen på nettbutikken. 

Du finner alle produktene HER