- Vi vil se gamle trender som går igjen med en mer moderne vri. Jeg føler vi har kommet til en tid innen mote der det er veldig mange ulike trender samtidig. Jeg elsker det.

06.03.2020

Møt content creator Synne Kristine. 26 år bosatt i Oslo. Har lenge drevet med musikk og dans, men har nå lagt sin elsk på mote.

Hva tenker du blir de mest spennende trendene denne våren?

-Trenchcoats og lange vester i ulike farger og stoff! Store vesker, høyhelte sandaler og stilfulle dresser. Bermudashortser, knehøye boots og strikkede overdeler. Det kommer til å være mer synlig enn noen sinne at trendene bærer preg av å være inspirert av designerplagg. Vi vil se gamle trender som går igjen med en mer moderne vri. Jeg føler vi har kommet til en tid innen mote der det er veldig mange ulike trender samtidig. Jeg elsker det.

Hvordan blir man mest selvsikker i sin egen stil?

-Først må man finne sin egen stil som man er komfortabel med og bare kjøre på. Selvsikkerhet kommer når man er trygg på seg selv og kan stå for det man mener. Så hvis du virkelig har funnet din stil og du liker det du ser i speilet, så spiller andres mening ingen rolle. For min del så kom det med alderen, etter mange år med sjonglering av ulike stiler.

Hva det det fineste noen har gjort for deg?

-Jeg har ikke en spesifikk opplevelse å fortelle om, men det må være alt kjæresten min gjør for meg; måten han stiller opp for meg på. Hver dag viser han at han bryr seg, og skulle noe skje er han alltid der. Han gjør de små tingene som betyr så mye. Det er viktig å ha en støttespiller og det fineste jeg har opplevd er få nettopp dette.

Følg fantastiske Synne Kristine på instagram for mer inspirasjon.

Følg TAMOTE Magasin på instagram og sikre deg de nyeste artiklene gratis.