Ville du hatt en enkel jobb som ansatt for noen andre, eller en vanskelig jobb som din egen sjef?

Når man tar skikkelig sats, kliner til og faktisk følger drømmene. Møt Karen Amalie.

Hva er du mest stolt av?

- Jeg er nok mest stolt av at jeg alltid har turt å følge drømmene mine og at jeg har jobbet hardt for å komme dit jeg er i dag. Jeg flyttet til New York for å gå på motestudie da jeg var 19 år, etterfulgt av en bachelor i Fashion PR fra London College of Fashion.

Nå er drømmen å flytte til Sydney på nyåret og komme meg ut av komfortsonen og utfordre meg selv litt. Det virker litt skummelt å skulle reise på andre siden av kloden uten å kjenne noen, men det tror jeg kan være akkurat det jeg trenger!

Ville du hatt en enkel jobb som ansatt for noen andre, eller en vanskelig jobb som din egen sjef?

- Jeg ville mye heller hatt en vanskelig jobb som min egen sjef. Da jeg var yngre var faktisk livsmottoet mitt «follow your dreams, or you'll end up working for someone who did". Nå som jeg snart fyller 27 år, prøver jeg å ikke lenger leve etter quotes, nå er jeg bare «hakuna matata», neida, joda. See what I did there?!

Hva får deg til å le?

- Jeg ler mye av venner som forteller når de havner i rare situasjoner eller som har dritet seg ut (ikke bokstavelig talt) på byen. Ellers ler jeg ofte høyt og lenge av «Friminutt» podcasten til Herman Flesvik og Mikkel Niva. Den vil jeg anbefale til alle som ikke har hørt den enda!

Når føler du deg mest vakker?

- Jeg føler meg mest vakker på slutten av en ferietur, når jeg har blitt gyldenbrun og skal ut å spise middag. Jeg har på meg finkjolen og endelig fått glød i ansiktet. Jeg skjemmes ikke lenger av å vise frem bena mine som er likbleke resten av året, og jeg smiler mye fordi jeg er med gode venner, spiser nydelig mat og drikker billig vin.

Ville du ha giftet deg med en 10'er med dårlig personlighet, eller en 6'er med fantastisk personlighet?

- Helt klart en 6r med fantastisk personlighet. Jeg ligger og nikker på syvtallet selv på en god dag så jeg tror vi hadde hatt det helt optimalt sammen!

Rik og ensom, eller blakk og sosial?

- 100% blakk og sosial. Jeg kunne ikke tenkt meg noe verre enn å ha oppnådd suksess, men å ikke ha noen å dele gleden med.

Slikke en armhule med karamell smak, eller slikke en karamell med armhule smak? 

- Garantert slikket en armhule med karamell smak! Nå ble jeg sykt nysgjerrig på å vite hvilke typer mennesker som hadde gått for det andre alternativet? Hahaha.

Hva er ditt hemmelige talent?

- Jeg er usikker på om dette blir betegnet som 'talent', men jeg er over gjennomsnittlig flink til å klappe høyt. Vi snakker H-Ø-Y-T. Det skal sies at talentet ikke ble oppdaget før i fjor, da jeg fikk overtenning på et nachspiel og skulle klappe til «Take me home, country roads». Nå viser jeg frem 'talentet' mitt litt oftere enn jeg burde, oftest uten at noen har etterspurt det..

Hva står på ønskelisten?

- Jeg har hatt en Chanel boy bag på ønskelisten så lenge jeg kan huske, men for å være mer realistisk så ønsker jeg meg en pulsklokke og air pods. Jeg har vært litt slakk på trening i det siste og trenger litt ekstra motivasjon for å komme i gang igjen.

Følg fantastiske Karen Amalie på instagram

HER @karenamalielund


Følg TAMOTE magasin på instagram og sikre at du ikke går glipp av de nyeste artiklene

HER @tamote_magasin


15% på fullpris i hele nettbutikken for nye kunder!

Bruk rabattkode ved kassen på nettbutikken: nykunde15

Annonsørinnhold

MIMIS Beauty fører produkter for hud og hår som er økologiske, kooperativ og bærekraftig kun basert på naturlige ingredienser som lages og eies av kvinner for deg som ønsker å ta vare på miljøet og ikke minst din egen helse. Ta vare på deg selv og dine omgivelser ved å velge produkter fra MIMIS.

MIMIS selger også kashmirskjerf og Poncho som er designet på Nesøya i Norge, en vakker øy i nærheten av Oslo, for alle oss som er fasinert av Skandinavisk design. Skjerfet er laget i Kashmir i Himalayas fjellsider.
"Alle våre produkter er kun basert på naturlige ingredienser.